KARI-KOCAYA CENNETİ KAZANDIRAN ANLAYIŞ NEDİR?
9.688 görüntülenme · 87 yanıt
RE: KARI-KOCAYA CENNETİ KAZANDIRAN ANLAYIŞ NEDİR?
AMİN ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM HAYIRLI KAPILAR AÇSIN İNŞ
konak yazdı:
İnanın günümüzde o kadar sorunlu aileler vardır ki anlatılmaz. Rabbim insanlara bu tür sınavlarda yardımcı olsun İnşallah.
AMİN ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM HAYIRLI KAPILAR AÇSIN İNŞ
s.a kıymetli kardeşim paylaşım için teşşekürler cok güzel olmuş,,ellerine sağlık ..Bu konudaki görüşüme gelince insanlar artık kolay olanı seçiyor Ben 1 sene önce eşimden ayrıldım 1 tanede çoçugum var ama yuvam yıkılmasın diye cok cırpındım ellimden gelen herseyi yaptım eşimi sevdigim için yapmadım bunu oglumu ve bizi izleyen melekleri üzmemek aglatmamak için elimden geleni yaptım ama olmadı sonucta ayrıldım.. Bu devırde kadınlara her sey basıt gelıyor bence (kendini bilenler için harıc)...Artık Allahıma her zaman bana hayırlı bir eş versin diye dua ediyorum
s.a kıymetli kardeşim paylaşım için teşşekürler cok güzel olmuş,,ellerine sağlık ..Bu konudaki görüşüme gelince insanlar artık kolay olanı seçiyor Ben 1 sene önce eşimden ayrıldım 1 tanede çoçugum var ama yuvam yıkılmasın diye cok cırpındım ellimden gelen herseyi yaptım eşimi sevdigim için yapmadım bunu oglumu ve bizi izleyen melekleri üzmemek aglatmamak için elimden geleni yaptım ama olmadı sonucta ayrıldım.. Bu devırde kadınlara her sey basıt gelıyor bence (kendini bilenler için harıc)...Artık Allahıma her zaman bana hayırlı bir eş versin diye dua ediyorum
çok güzel atışıyorsunuz arkadaşlar.Rabbim gönlünüze göre verir inşallah.H.Z.Allah h.z.Ali ve H.Z. Fatıma validemizin evliliği gibi evlilikler nasip etsin cümlemize.Bekar kardeşlerede hayırlı kapılar açar inşallah.AMİN.
çok güzel atışıyorsunuz arkadaşlar.Rabbim gönlünüze göre verir inşallah.H.Z.Allah h.z.Ali ve H.Z. Fatıma validemizin evliliği gibi evlilikler nasip etsin cümlemize.Bekar kardeşlerede hayırlı kapılar açar inşallah.AMİN.
yaradilani_sev_yarad yazdı:a s değerli kardeşim yaşadıklarınıza üzüldüm bundan sonraki hayatınız için hayırlar diliyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5169-kari-kocaya-cenneti-kazandiran-anlayis-nedir · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kari-kocaya cenneti kazandiran anlayiş nedir? Dini Hikayeler 5 cevap
- CeNnEtİ kaZaNdIrAN SiHiRlİ rEÇeTe İslam'da Aile Hayatı 4 cevap
- Evlilikte Anlayış Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- Hayır Görülende Şer, Şer Görülende Hayır Olacağı Anlayışı, Doğru Bir Anlayış Mıdır? Dini sohbet 1 cevap
- la ılahe ıllallah ıfadesınde hatalı bır anlayış ? İslami Bilgi ve Kaynaklar 1 cevap
- İSLAMA MUHATAP Anlayış...KİTAP TANITIMI... İslami Bilgi ve Kaynaklar 53 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.