mir_erhan, post: 962915, member: 91971selamün aleyküm..
nasiplenmemize vesile olduğunuz için Rabbim razı olsun.
her iki günyada rızasını göstersin inşallah..
selam ve dua ile.
her gece 5 şeyi yapmadan yatma!!
4.521 görüntülenme · 42 yanıt
aleykum selam mir_erhan kardeşim cok teşekkür ederim vesile olabilseysem ne mutlu bana:a15:inşallah RABBİMİN rızasını kazanan kullarından oluruz.dualarınızı beklerim.selametle kalınız
sevda hafız, post: 966232, member: 93376RABBİM sizdende razı olsun hocam cok teşekkür ederim.dualarınızı beklerim.selametle kalınız[/QUOTE
Amiiiiiin kardeşim.Herzaman duamdasınız.Sizde bana dua ediniz.
Rabbıma emenet olun,hayırlı geceler kardeşim.
elif_14, post: 965896, member: 83742sevda hafız adlı arkadaşa çok teşekkür ediyorum ALLAH sizden razı olsun sayenizde çok çok çok güzel ve faydalı bir bilgiye daha sahip olmuş olduk tekrar ALLAH razı olsun selametle...
ben teşekkür ederim elif kardeşim faydalı olabildiysem ne mutlu bana RABBİM sizdende razı olsun.selam ve dua ile kalınız:a16:
burcucum ne kadar güzel dua ettiniz benim için keşke rabbimin razı oldugu kullardan olsam.ALLAH razı olsun.tabiiki kobyalayablirsin ne demek bende baska yerden kobyaladımda buraya yapıştırdım.ALLAH şimdiden kabul etsin.selametle kal:a16:
burcum82, post: 966562, member: 48192Çok güzel bir paylaşım Rabbim sizi herzaman razı oldugu kullarından eylesin
hakkınızı helal edin bir kopyasını bugun alacağım ve İnşallah uygulayacağım artık...
ALLAH kabul etsin kardeşim.inşallah sürekli uygulayanlardan oluruz.
aikoay, post: 967247, member: 95993evet bunu daha onceden ogrenmistim o gunden beri de uygulamadan yatmiyorum diger kardeslerimizle paylastigin icin sagol
ALEYKUM SELAM ABLACIM RABBİM SENDENDE RAZI OLSUN.ALLAH KABUL ETSİN.SELAMVE DUA İLE KAL.:a16:
AFRA_NUR, post: 967272, member: 47253esselamu aleyküm sevdacım.rabbim razı olsun ,okudum şimdi.rabbim kabul buyurur inşallah.selametle
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatu:)
bilgi için ALLAH cc razı olsun.inşallah faydalanabilenlerden olurum ve oluruz.
bilgi için ALLAH cc razı olsun.inşallah faydalanabilenlerden olurum ve oluruz.
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
ve aleykumselamverahmetullahı ve berakatuhu firdescim inşallah rabbimkabul etsin.selametlekalcanım
firdes, post: 970258, member: 87077bilgi için ALLAH cc razı olsun.inşallah faydalanabilenlerden olurum ve oluruz.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/51642-her-gece-5-seyi-yapmadan-yatma · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.