hayırlı günler ben 25 yaşındayım benim babam 10 yıl önce diyaliz hastalıgına yakalandı bütün işler ve evin reisligi boynuma bindi allaha bin şükürler olsun bana din, iman,babamı,mal,mülk,dost,çevre,insanlık,vb hepsini verdi şimdide hayır yapdıgım zaman babama söylemiyorum yani unutuyorum bu helalmı
dini
1.052 görüntülenme · 1 yanıt
RE: dini
KARDEŞİM ŞİMDİ EĞER BUNLARI YAPMANA SEBEP BABAN İSE SÖLEMESENDE SATEN BABAN ONUN SEVABINDAN NASİBİNİ ALIYOR.AMA EVİN RIZKINI YANİ ORTAK RIZIĞI BAŞKALARIYLA YARDIM AMAÇLIDA OLSA PAYLAŞTIĞIN TAKDİRDE EV HALKINA BİLDİRMMEK DURUMUNDASIN KARDEŞİM.YAPTIĞIN HER HAYIRLI İŞTEN RABBİM RAZIDIR İNŞALLAH.SELAMETLE
KARDEŞİM ŞİMDİ EĞER BUNLARI YAPMANA SEBEP BABAN İSE SÖLEMESENDE SATEN BABAN ONUN SEVABINDAN NASİBİNİ ALIYOR.AMA EVİN RIZKINI YANİ ORTAK RIZIĞI BAŞKALARIYLA YARDIM AMAÇLIDA OLSA PAYLAŞTIĞIN TAKDİRDE EV HALKINA BİLDİRMMEK DURUMUNDASIN KARDEŞİM.YAPTIĞIN HER HAYIRLI İŞTEN RABBİM RAZIDIR İNŞALLAH.SELAMETLE
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5154-dini · 28.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- İslami Chat,İslami Sohbet,Dini Chat,Dini Sohbet Mutlaka Okunsun...!!! Boykot 7 cevap
- Aklın dini mi, vahyin dini mi? Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 7 cevap
- İslamiyet dini felsefe dini değildir Dini sohbet 6 cevap
- Dini Oyun Ve Eğlence Edenler Mektubat-ı rabbani 13 cevap
- dini sözler Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- İSLAM DİNİ NEDİR? Kıssadan Hisse 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.