cimen87
Yeni Üye · 0 mesaj
119.263 görüntülenme · 1.333 yanıt
cimen87
Yeni Üye · 0 mesaj
sıla1geçmiş olsun serap kardeşim Allah şifanı versin.
serap8191çok teşekkür ederim sıla kardeşim çok düşüncelisin. grip gibiydim ateş öksürük derken bugün bir ağrıyla uyandım.sabah 8.30dan akşam 5 kadar hastanedeydik serumlar 5 tane iğne ultrason ,röntgen derken taş düşürüyormuşum meğer.ALLAH kimseye yaşatmasın bu ağrıyı.ama bunada şükür RABBİMDEN gelen herşeyde vardır bir hayı sabretmek düşüyor bizlerede.ALLAHA emanet ol

acem_kiziselamünaleyküm kardeşim.büyük geçmiş olsun.çok haklısınız Rabbimden gelen herşeye can kurban.Allah sabır versin kardeşim.Allaha emanet olun
serap8191çok teşekkür ederim sıla kardeşim çok düşüncelisin. grip gibiydim ateş öksürük derken bugün bir ağrıyla uyandım.sabah 8.30dan akşam 5 kadar hastanedeydik serumlar 5 tane iğne ultrason ,röntgen derken taş düşürüyormuşum meğer.ALLAH kimseye yaşatmasın bu ağrıyı.ama bunada şükür RABBİMDEN gelen herşeyde vardır bir hayı sabretmek düşüyor bizlerede.ALLAHA emanet ol
KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/51537-25-subat-2010-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-25-000-000 · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.