25 şubat 2010 a az kaldı. Salavat kampanyası başladı. Hedef 25.000.000
119.501 görüntülenme · 1.333 yanıt
affınıza sığınarak diyorum ki;önemli olan sayımıdır yoksa kalpten içtenlikle yapılan mıdır.İnanın eğer içten yapılıyorsa sayılar doğru değildir.İnsan öyle huzurla doluyor ki yüzünde nur ve tebessüm eksik olmuyor ki o an zaten dünyada olamaz ki,ettiği duanın hesabını tutsun...kanal yedi de sayın karataş hocama kulak verdim.En güzeli içten yapılandır...
Ne olur yorumum için bağışlayın.Hakkınızı helal edin...
içtenlikle 4 tanede ben salavat getirdim şimdi ama gün boyu kaç kere dedim hesab etmedim...
Ne olur yorumum için bağışlayın.Hakkınızı helal edin...
içtenlikle 4 tanede ben salavat getirdim şimdi ama gün boyu kaç kere dedim hesab etmedim...
sahin93affınıza sığınarak diyorum ki;önemli olan sayımıdır yoksa kalpten içtenlikle yapılan mıdır.inanın eğer içten yapılıyorsa sayılar doğru değildir.insan öyle huzurla doluyor ki yüzünde nur ve tebessüm eksik olmuyor ki o an zaten dünyada olamaz ki,ettiği duanın hesabını tutsun...kanal yedi de sayın karataş hocama kulak verdim.en güzeli içten yapılandır...
Ne olur yorumum için bağışlayın.hakkınızı helal edin...
Içtenlikle 4 tanede ben salavat getirdim şimdi ama gün boyu kaç kere dedim hesab etmedim...
allah razı olsun kardeşim tabiki sayısı önemli değil ama biz hediye olarak biriktiriyoruz
berat05 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
25 şubat 2010 mevlüd kandili. Efendimizin doğum günü. O'na en büyük hediye O'nu anmak, O'nu unutmadığımızı söylemek
ALLAH Resûlü’ne bir sahabi; ‘bütün salavatımı senin için kılıyorum’ deyince, “Bu senin hem dünya, hem de ahiret ile ilgili işlerin için kâfidir” buyurmuştur.
"Şüphesiz, ALLAH ve melekleri Peygambere salat ederler. Ey iman edenler, siz de ona salat edin ve tam bir teslimiyetle ona selam verin."(el-Ahzâb, 56)
Sevgili kardeşlerim. iki yıldır yaptığımız kampanyada toplam 31.000.000 salavat getirdik. buda bu büyük ailenin Efendimize bağlılığını gösteriyor. ve de yeni bir kampanya başlatıyoruz ALLAH ın izni ile.
ALLAHümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
aynı aşk ile yeniden
hedefimiz 25.000.000
bu yükü sırtlayacağınızdan eminiz
ALLAH Razı Ola hepimizden
Ne mutlu O'nu ananlara
ALLAH Resûlü’ne bir sahabi; ‘bütün salavatımı senin için kılıyorum’ deyince, “Bu senin hem dünya, hem de ahiret ile ilgili işlerin için kâfidir” buyurmuştur.
"Şüphesiz, ALLAH ve melekleri Peygambere salat ederler. Ey iman edenler, siz de ona salat edin ve tam bir teslimiyetle ona selam verin."(el-Ahzâb, 56)
Sevgili kardeşlerim. iki yıldır yaptığımız kampanyada toplam 31.000.000 salavat getirdik. buda bu büyük ailenin Efendimize bağlılığını gösteriyor. ve de yeni bir kampanya başlatıyoruz ALLAH ın izni ile.
ALLAHümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
aynı aşk ile yeniden
hedefimiz 25.000.000
bu yükü sırtlayacağınızdan eminiz
ALLAH Razı Ola hepimizden
Ne mutlu O'nu ananlara
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
nefs-i mutmainne
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
100 adet okudum bu konuyu önemli diye yazıp listelerin en başına koysak olmaz mı çabuk bulunsun diye
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/51537-25-subat-2010-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-25-000-000 · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.