selamün aleyküm

2.597 görüntülenme · 13 yanıt

Paylaş:
-Beyza-

-Beyza-

Yeni Üye · 1 mesaj

Selamün Aleyküm bende aranıza yeni katıldım mihribanın kardeşiyim ablamın tavsiyesiyle siteye üye oldum Allah[cc] ablamdan razı olsun:a07:
ERZURUMLİ

ERZURUMLİ

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

-Beyza-selamün aleykümelamün bende aranıza yeni katıldım mihribanın kardeşiyim ablamın tavsiyesiyle siteye üye oldum Allah[cc] ablamdan razı olsun:a07:

Ve aleykum selam kardeşim hoşgeldin üyeliğin hayırlı olsun,hayırlı paylaşımlar...
aikoay

aikoay

Aktif Üye · 53 mesaj

ve aleykum selam hatun bacim hosgeldin insallah yararli olursun bizlere
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

hoşgeldin kardeşim...:a21:
ELİFTUANA

ELİFTUANA

Yeni Üye · 3 mesaj

Selamın aleyküm benim bir sorum var yardımcı olabilecek biri varmı namaz dualarının bir kısmını bilmiyorum ama namaz kılıyorum fatiha ve 2 tane dua daha biliyorum acaba dualarım ve namazım kabul oluyormu yardımcı olurmusunuz
atris

atris

Mübarek Üye · 1.066 mesaj

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn
ERZURUMLİ

ERZURUMLİ

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

ELİFTUANASelamın aleyküm benim bir sorum var yardımcı olabilecek biri varmı namaz dualarının bir kısmını bilmiyorum ama namaz kılıyorum fatiha ve 2 tane dua daha biliyorum acaba dualarım ve namazım kabul oluyormu yardımcı olurmusunuz

Kardeşim hoşgeldin,aradığın cevabı aşağıdaki link de bulabilirsin,ayrıca şunu eklemek isitiyorum,farz namazlarında ilk iki rekatta fatihadan sonra her rekatda başka okunmak şartı ile iki sure ezberle bunlar en kolayları kevser ve ihlas sureleri olsun,sünnetlerde ise fatihadan sonra her seferinde bir sure ve hatta aynı sureyi tekrar tekrar okusanda bir sorun olmaz,dua ediyorum dediklerin,ettahiyatu ve salli bariklermi? eğer öyleyse tahiyat dediğimiz birinci ve ikinci oturuşlarda onları okuman gerekir sadece ettahiyyatı okumanda yeterlidir,ancak bunlarla sınırlı kalmamanı kendi geliştirmeni en azından fil suresinden aşağı kısım olan 8 sureyi biliyor olman senin için güzeldir.selamlarımla

5 Vakit Namaz, Namaz Vakitleri, Sabah Namazı, Öğle Namazı, İkindi Namazı, Akşam Namazı, Yatsı Namazı, Vitir Vacib Namazı..
_hayalet_

_hayalet_

Üye · 21 mesaj

hoşgeldin aramıza :) gerçi bene yeniyimde burda neyse ya hoşgeldin
Luvi

Luvi

Mübarek Üye · 1.209 mesaj

Ve Aleykum Selam hoş geldiniz...

Selam ve dua ile...
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

hosgeldınızz
ufuktuncay

ufuktuncay

Mübarek Üye · 533 mesaj

Aleyküm Selam.
Hoşgeldiniz.
[mihriban]

[mihriban]

Mübarek Üye · 600 mesaj

-Beyza-Selamün Aleyküm bende aranıza yeni katıldım mihribanın kardeşiyim ablamın tavsiyesiyle siteye üye oldum Allah[cc] ablamdan razı olsun:a07:

AleykumSelam canim kardesim...hosgeldin,sefalar getirdin:a35:
Rabbim sendende razi olsun insaALLAH...:a07:
Allah (c.c)a emanet ol canim...
selametle kal...
ismailbasarir

ismailbasarir

Kıdemli Üye · 218 mesaj

Selamun Aleyküm
Aramıza Hoş Geldin..
Alah cümlemizden razı olsun..
Dua iLe
hayri07