ebru1987Allahın selamı hepinizin üzerine olsun inşallah
Arkadaşlar ben de artık islamıyeti dolu dolu yaşamak isteyen kişilerdenim artık dünyevi zevkleri bir köşeye bırakmak istiyorum. Bu gün için de öyle bir his varki bunu size anlatamam şuan bile bu satırları yazarken içimden aglamak geliyor sebebini bilemiyorum belki kaybetmiş oldugun o yıllar için belkide bu islamı bu kadar yakından tanımak istediğim içindir. Ben 3-5 sene öncesin de dinimin vecibelerini doğru bir şekilde yerine getirmek istemiştim bu sebeplede kapanmıştım namazını kılıyordum vs. Ama bazı arkadaşlarımın yaşımın genç oldugunu ve benim için erken oldugunu sölediler hatta daha da ileriye giderek beni tabiricaizse kocakarıya benzettiler. ben de yaşımın vermiş oldugu cehaletle başımı aştım biliyorum çok büyük bir günah işledim rabbim afetsin inşallah ve bu gün nasıl oldugunu da bilemiyorum tekrar içinde bir his uyandı ve tekrar kapanmak istiyorum. Köprünün altından çok sular geçtii artık o zamanki cahilligim kalmadı şimdi 21 yaşındayım hatta 22 ve evliyim bebek istiyoruz ama bir süredir de olmuyor. kaybetmiş oldugum yılların telafisi için burdayım sizlerden yardım istiyorum ben istiyorum ama yapamamaktan yine yarıda bırakmaktan korkuyorum lütfen bana destek verin beni yapabilecegime inandırın. İnanın ki bunu çok isityorum dedimya bu satırlar gerçekten gözlerim dolu dolu yazıyorum bugazım düğümleniyor yazarken. Bu akşam rabbimin de izni ile namaz kılmaya başlayacagım ben aynı zamanda çalışıyorum iş yerimde namaz kıllama imkan yok ama en azından hiç kılmamaktan iyidir diye düşünüyorum ve kılmadığım zamanları da kaza edeceğim lütfen rabbime benim için dua edin ben bu kez başladığım bir işi yarı da bırakmak istemiyorum
hepinize şimdiden teşekkür ediyorum allaha emanet olun.
Allah'ın izni ile istediğine kavuşursun diye düşünüyorum.
Yeterki sen başla ,devamında Rabbim sana yardımcı olacaktır.
Ama şunu hiç unutma şeytan seni hiç rahat bırakmayacak.
Sen ibadete yaklaştıkça o vesvese verecek.
Senin inancın kuvvetlendikçe o daha da şiddetli saldıracak.
Biliyorum ,çünki bu savaşı yıllardır veriyorum.
Her dakika ,her saat ,her vakit vesvese , vesvese ,vesvese...
Mutlu bir yuvanın olması beni çok sevindirdi.Rabbim bozmasın inşallah.
İşinin ve düzenli bir hayatının oluşu ,kafanın pek çok konuda rahat olması ve ibadetini daha rahat yapmanı sağlayacak.Ve ister istemez yaptıkça ve yaklaştıkça daha hoşuna gidecek , daha huzur bulacaksın ve inşallah hiç bir tereddüdün kalmadan hayatına devam edeceksin.
Bu forumda pek çok konuda aydınlatıcı yazılar okudum ve okumaya da devam ediyorum.Eminim sende çok yararlanacaksın.Ama sakın pes etme...İşin sırrı sabırda....Kısmet ise bebekte olur inşallah.Sen dua etmeye devam et.Unutmaki her şey Yaradan'ın taktiri ile gerçekleşir.Kaderimizde ne olduğunu bilmeden ona yalvarır dua ederiz.Dualarımız hep seninle olacak.
Allaha Emanet Ol.