ALLAH RIZASI ICIN DUA edin
3.874 görüntülenme · 39 yanıt
selamun aleykum ,benim 3 aylik oglum var ismi ENHAR ve oglumdan kan aldilar ve kas hastaligindan supheleniyorlar.Yarin tekrar hastaneye gidecez ve arastiracaklar yani sm hastaligi da olabilir lutfen ogluma dua edin .bu gece dua gecesi lutfen duanizda ogluma da dua edin.Cok direncli bir insanim ama yinede korkuyorum .Hersey Allahtan.
Aleykümselam.. Allah yardımcınız olsun kardeşim. Allah acil şifalar versin.
İnşaallah önemli bişeyi yoktur. Hep beraber dua edelim..
İnşaallah önemli bişeyi yoktur. Hep beraber dua edelim..
Cenab-ı Hak yardımcınız olsun.Dünya imtihan yeridir kardeşim.İnşallahü teala başa gelen musibetlere sabır gelen ni'metlere de şükr edin.Cenab-ı Hak Her şeyi hürmetine yarattığı Habibi,Sevgilisi Resulullah(Aleyhisselam)efendimizin hürmetine şifa ihsan buyursun.Selametle kalın..
*Dilini muhafaza et, seni sokmasın. Çünkü o, büyük bir yılandır.
* Allahü teâlâ rızka kefildir ama imana kefil değildir.
* Allahü teâlâ rızka kefildir ama imana kefil değildir.
Enhar. Kur'an-ı Kerim'de cennetlerin altlarından akan ırmaklar
YA RABBİ SENİN VERDİĞİN HERŞEYE KADİRİZ SEN ŞİFA VEREN SEN BAĞIŞLAYAN SEN GÜZELLİKLERİ BİZ KULLARINA İHSAN EDENSİN ....
YA RABBİ MİNİK ENHAR2IMIZA ACİL ŞİFALAR İHSAN EYLE
AMİNNNNNNN AMİNNNNNNN
YA RABBİ SENİN VERDİĞİN HERŞEYE KADİRİZ SEN ŞİFA VEREN SEN BAĞIŞLAYAN SEN GÜZELLİKLERİ BİZ KULLARINA İHSAN EDENSİN ....
YA RABBİ MİNİK ENHAR2IMIZA ACİL ŞİFALAR İHSAN EYLE
AMİNNNNNNN AMİNNNNNNN
selamun aleyküm güzel kardeşim gönlünü ferah tut güzel düşünelim güzel olsun inşaALLAH RABBİM yar ve yardımcın olsun selametle...
ben biraz arastirdim ama pek hos seyler de yazmiyodu internette.ama yarin sonuc belli olacak,kanini sali gunu almislardi yarinda filim cekincek kalbine bakacaklar bilmiyorum artik ALLAH hakimizdan hayirli olanini nasip etsin artik.ALLAH hepinizden razi olsun.esime de daha soylemedim cunku cok tez canli,obur oglumda da saglik sorunu var di cok sukur atlatti ama bisene cektik onda da ben acimi unuttum esimi teselli etmeye basladim feci yani.bide iskele isinde calisiyo ALLAh korusun yani kafasina takar calisamaz da yani.
Allahım sen minik yavrumuza acil şifalar ver herşey senden yarabbi bu mübarek gecelerin yüzü suyu hürmetine inş iyi olur allah yardımcınız olsun
dilayyyselamun aleykum ,benim 3 aylik oglum var ismi ENHAR ve oglumdan kan aldilar ve kas hastaligindan supheleniyorlar.Yarin tekrar hastaneye gidecez ve arastiracaklar yani sm hastaligi da olabilir lutfen ogluma dua edin .bu gece dua gecesi lutfen duanizda ogluma da dua edin.Cok direncli bir insanim ama yinede korkuyorum .Hersey Allahtan.
Aleyküm Selam ablacım
Oy kıyamam ben ona ya. Allah c.c korktuğunuza uğratmasın inşallah ablacım. Yarın inşallah iyi haberleri verirsiniz Bize.
Acizane enhar dualarımda olacak inşallah. Allah'a emanet olun hayırlı cumalar
herkese hayirli geceler allah rizasi icin bu mübarek gecede banada dua edin yuvam yikilmak üzere esimle bes aydir ayriyim esimin gözü beni ve cocuklarimi görmüyor 6 ve 9 yaslarinda iki cocugumla cok manevi sikintidayiz insallah bu mübarek cuma gecesinin hürmetine ve duallarinizin hatirina yüce rabbim kabul eder
Yasaklı Kullanıcı
★ Kıdemli Üye
- Ödül
- 16
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 379 mesaj
Selamün Aleyküm,
Merak etmeyin inşallah iyi olacak Allah'ın izni ile.Sizlerde bizleri dualarınızda unutmayın inşallah.
Allah (C.C.) ın rahmeti üzerinizden eksi olmasın.
Slm ve Dua ile..
Merak etmeyin inşallah iyi olacak Allah'ın izni ile.Sizlerde bizleri dualarınızda unutmayın inşallah.
Allah (C.C.) ın rahmeti üzerinizden eksi olmasın.
Slm ve Dua ile..
esselamu aelyküm kardeşim.rabbim şafi ismi hürmetine acil şifalar versin yavrunuza.rabbim evlat acısıyla terbiye etmesin hiçbirimizi inşallah kardeşim.ben inanıyorumki hiç bişey çıkmıycak tahlillerde.melekleri onu koruycak inşallah.size bağışlıycak inşallah.rabbim hiçbirimizi korktuğumuza uğratmasın inşallah kardeşim.rabbim güzel ismileri hürmetine EFENDİMİZ S.A.S hürmetine mübarek cumalar da açılan eller hürmetine sevdiği kullarının ettiği ve kabul buyurduğu dualarla birlikte dualarımız kabul buyursun inşallah kardeşim.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/51296-allah-rizasi-icin-dua-edin · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.