Gülelim mi?
165.783 görüntülenme · 1.924 yanıt
ikinci fıkra çok hoş gerçekten...:):):) selamün aleyküm...hıııı ekreme kardeş dün bi yzında beni 18-19 yaşlarında ciddi bir erkek diye tahmin ettiğini söylemişsin maalesef ne 19 yaşındayım ne de erkeğim..selamün aleyküm yeniden....
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAKikinci fıkra çok hoş gerçekten...:):):) selamün aleyküm...hıııı ekreme kardeş dün bi yzında beni 18-19 yaşlarında ciddi bir erkek diye tahmin ettiğini söylemişsin maalesef ne 19 yaşındayım ne de erkeğim..selamün aleyküm yeniden....
o zaman 25 yaşındasınız ve bayansızınız başörtülü bir bayan a.e.o
istiyorsan o konuya birdaha bak tahmin edelim
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
21 yaşımdayım tesettürlü bir bayanım tahminleriniz pek tutmuyor ya olsun...:) selamün aleyküm..
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAK21 yaşımdayım tesettürlü bir bayanım tahminleriniz pek tutmuyor ya olsun...:) selamün aleyküm..
BENDE ATIYOM TUTMUYOR.AMA OLSUN YAKLAŞMIŞIM AMA SİZİ BİRAZ BÜYÜK SÖYLEMİŞİM.ALLAH RAZI OLSUN.İŞALLAH PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLURUZ İŞALLAAAAAAAAAAH.
Msn Mi Nerden Aldin
Msn Mi Nerden Aldin
*-sakızdan çıktı....
*-duvarda yazıyodu...
*-iki alana bir bedava veriyolardı sen bedavaya geldin
*-rüyamda gördüm...
*-tansaştan...
*-benim msn sizin msn yi çok beğenmiş Allahın emriyle şunları bi....
*-msn nerden buldun
-sen nerde kaybetmiştin ki !
*-msn nerden aldın
-cuma pazarından
*-ee herkezde warrr
Msn Mi Nerden Aldin
*-sakızdan çıktı....
*-duvarda yazıyodu...
*-iki alana bir bedava veriyolardı sen bedavaya geldin
*-rüyamda gördüm...
*-tansaştan...
*-benim msn sizin msn yi çok beğenmiş Allahın emriyle şunları bi....
*-msn nerden buldun
-sen nerde kaybetmiştin ki !
*-msn nerden aldın
-cuma pazarından
*-ee herkezde warrr
Islamiyet.genle Ilgili önemli Haber
Bu sabah haber ajaslarına bomba gibi bir haber düştü…..
CNN İnternational ve EL Cezire hemen canlı yayında son dakika haberi olarak bu haberi verdiler. Bende bu haber metnini size bildiriyorum.
Evet sayın seyirciler biraz önce aldığımız bir habere göre Avrupalı hıristiyan misyonerler İSLAMİYET.GENFORUM sitesine duydukları öfkeyi şöyle belittiler:
Uzun zamandır Türkiye’de yürttüğümüz misyonerlik faliyetleri bir süredir aksamaya uğradı. Çünkü İSLAMİYET.GEN FORUM sitesi üyelerinin duyarlı davranışları sayesinde insanların İmanları kuvvetlenmiş, türbana olan sevgi daha da çoğaldı önceden açıkken tesettüre girenlerin sayısındaki artış buna en büyük delildir.
Avrupalı Hıristiyan misyonerlerin korkulu rüyası haline gelen İSLAMİYET.GEN İ SİTESİ yetkilileri ve üyeleri ise yaptıkları basın açıklamasında. Bizim tek amacımız Allah’ın (cc) rızasını kazanmak ve İslam ümmetine bir nebzede olsa faydamız olmasıdır. Bu uğurda bize karşı yürütülen tüm misyonerlik faliyetlerine göğüs gereceğimize ve İslam ümmetinin selameti için çalışmaktan kimsenin bizi men edemeyeceğini ilan ederiz dediler.
Bizde buradan tüm İSLAMİYET.GEN adminleri ve üyelerine yürekten şükranlarımızı iletiyoruz
TEŞEKKÜRLER ERKAN ABİ
(TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR)
(ARKADAŞLAR ÖYLESİNE İÇİMDEN GELDİ VE GELDİĞİ GİBİDE YAZDIM Bİ KUSURUM OLDUYSA BAĞIŞLAYIN)
Bu sabah haber ajaslarına bomba gibi bir haber düştü…..
CNN İnternational ve EL Cezire hemen canlı yayında son dakika haberi olarak bu haberi verdiler. Bende bu haber metnini size bildiriyorum.
Evet sayın seyirciler biraz önce aldığımız bir habere göre Avrupalı hıristiyan misyonerler İSLAMİYET.GENFORUM sitesine duydukları öfkeyi şöyle belittiler:
Uzun zamandır Türkiye’de yürttüğümüz misyonerlik faliyetleri bir süredir aksamaya uğradı. Çünkü İSLAMİYET.GEN FORUM sitesi üyelerinin duyarlı davranışları sayesinde insanların İmanları kuvvetlenmiş, türbana olan sevgi daha da çoğaldı önceden açıkken tesettüre girenlerin sayısındaki artış buna en büyük delildir.
Avrupalı Hıristiyan misyonerlerin korkulu rüyası haline gelen İSLAMİYET.GEN İ SİTESİ yetkilileri ve üyeleri ise yaptıkları basın açıklamasında. Bizim tek amacımız Allah’ın (cc) rızasını kazanmak ve İslam ümmetine bir nebzede olsa faydamız olmasıdır. Bu uğurda bize karşı yürütülen tüm misyonerlik faliyetlerine göğüs gereceğimize ve İslam ümmetinin selameti için çalışmaktan kimsenin bizi men edemeyeceğini ilan ederiz dediler.
Bizde buradan tüm İSLAMİYET.GEN adminleri ve üyelerine yürekten şükranlarımızı iletiyoruz
TEŞEKKÜRLER ERKAN ABİ
(TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR)
(ARKADAŞLAR ÖYLESİNE İÇİMDEN GELDİ VE GELDİĞİ GİBİDE YAZDIM Bİ KUSURUM OLDUYSA BAĞIŞLAYIN)
hayal dünyan çok geniş maşalllah ekremeee..:):):)nereden buldun ya bunu aklıma bin yıl düşünsem gelmez benim....selamün aleyküm....
ÂNI YAŞA...
keltepeAfferim Sana çok Güzel Bir Haber Olmuş...
Inşallah Birgün Gerçeyini Okuruz.....
Allaha Emanet Ol Dua Ile...
inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnn
rabbım o gunlerı en kısa zamanda göstersın
Ekrem seni dinlemeyen varsa söyle bana eeee ben anneyim ya kulaklarını çekerim
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Aşkâ Mecnun:K:K:K Selamünaleyküm.... Katıla Katıla gülmekten kendimi alı koyamadım, kimin eseriymiş yaw bu gülmekten goncalarım ağrıdı. şahane bir paylaşımdı bunu yazıyı çıktı alıp buzdolabının üzerine yapıştırmak lazım. vesselam, neyse şaka bir tarafa hafize abla bu güzel bir okadarda keyifli paylaşımın için teşekkür ederim ALLAH c.c. razı olsun inşALLAH selam ve dua ile kalınız :K
Aleykümselam Aşka Mecnun bu yazıyı alırken biraz tereddüt ettim ama neyse eleştiren olmadı geçen seferki gibi aslında gülmek için yazılmış kelimeler beğendiğiniz için ben teşekkür ederim A.E.O
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5112-gulelim-mi · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.