Gülelim mi?
165.784 görüntülenme · 1.924 yanıt
hafizeALAY EDİLMEK İÇİN DEĞİL ÖĞRENCİLERİN ŞAKA OLSUN DİYE YAPTIKLARI BİR ŞEY TEESSÜF EDERİM
sizin görüşünüzede saygı duyuyorum.
bence biraz hassasiyetin fazlalığı veya yoğunluğu.
şahzına sölediğim bişeyyok
muabbetle.
guzelmis hafize ana emeginize saglik selam ve dua ile...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
beyza-ervaSelamun Aleyküm hafize kardeşim çok beğendim hoş bence bizlerle paylaştığın için sağol Allah'a emanet ol inşallah
B) SELAM VE DUA İLE B)
Aleykümselam Beyza ( Bazı Ulusların Cibilliyetleri ) adlı foruma taktı Allah aşkına açta bir oku kötü birşey varmı
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
mihr_mardinhafıza kardeşim beğenirimde nasıl oynalıcağını valla bilmiyom konuyu biraz daha açarsan bende oyuna katılmak istiyorum :)
selam ve dua ile..
Ve aleyküm selam
hani ettigin kelam
görelim marifetini
baslat Muhabbetini.. GİBİ BUYRUN İNŞ.
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
ama hafize hanım gercekten agır orda yazanlar allahın yarattıgı kullarına bu kadar merhametsızce yaklasmayalım bence bır kac soyu kesılmesı gereken mıllet var elbette ama sız turklerden baska kımseyı bırakmadınız . selametle kalın bu arada sıırde cok buyutulecek bı saygısızlık goremedım bu cocukların her zamn yaptıgı seylerden bırı sadece . s.a
kalbin zümrüt tepesimehmet akif ersoya ve milli mücadeledeki o yüce ruha saygısızlık olarak algılıyorum.
ve esefle kınıyorum.
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM
DÜŞÜNCELERİNE KATILIYORUM.
ALLAH"A EMANET OLUNUZ.
SELAM VE DUA İLE.
"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,
inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"
B)
Selamun Aleykum Kardeşlerim Ben Burasini Hiç Birzaman Tartişma Ortami Olarak Görmüyorum. Sert Yorumlar Yapmadan önce Yazilarin Asil Gayesi Sorulsa Daha Iyi Olur Diye Düşünüyorum. Hafize Anne Sadece Tebessüm Edelim Amaciyla Yazmişsa Farkli Bir Düşüncesi Yoksa Nazikçe Uyarmak Daha Doğru Olabilir. Müslümanlar Birbirlerine Tahammülsüzce Yaklaşirsa Diğerlerine Gün Doğar. Sonuçta Hoşgörü Dinini Paylaşiyoruz. Müslümanlarin Moralini Yine Müslümanlar Bozmasin Lütfen. Açilan Her Forum Doğru Olmayabilir Veya Sizin Görüşleriniz Farkli Olabilir Ama Eleştiride Kirmadan Yapilisa Güzeldir. Son Zamanlarda Forumlarda Sik Sik Tartişmalar Gördüğüm Için Yazdim Bunlari Yanlişm Varsa Affiniza Siğiniyorum Selam Ve Dua Ile Kalin Kardeşlerim Rabbimize Emanetsizniz.
selamun aleyküm derya86 kardeşim gerçekten çok haklısın benim bu siteye girme amacım dini bilgilerimdeki eksikleri tamamlamak öğrenmekti ama daha sonrasında gördümki Dini bilgilerin yanı sıra tebessüm ettiren hoş fıkralar ve sohbet etme gibi imkanların dualarında yer alması beni bu siteye ailem gibi görmeme sebep oldu Bu Site hiç bir zaman Tarşışma Konumuna gelmemeli ( konuya gelincede Bende Şahsım olarak tabiki tebessüm ettiriyo Çok tşk ederim Allah razı olsun HAFİZE annemizden kötü Bi niyet kesinlikle içermediğine bütün kalbimle inanıyorum KAKULE kardeşim Çok sert bi tepki vermiş ama özür dileyerek söylüyorum diger sitelerde 10 yıl marşlarına Dinimize Türk tarihiyle dalga geçinilen o kadar fıkralar varki bu fıkralara Hiç düşünmeden yapılanları kahkahalar atarak gülenler oluyoki ben asıl o olanlara üzülüyorum .. Allah (c.c.) emanet olun

selamun aleyküm hafize annem mani dışında yazı yok denilmiş tam anlayamadığım için yazmak durumunda kaldım hakkınızı helal ediniz..mani derken kafiyeli sözlermi kasdediliyor yoksa bildiğimiz ramazanda daha sık duyduğumuz manilermi..neyse ben ufak bi kafiye ile giriş yapayım müsadenizle..
selamun aleyküm ben de geldim,
abilerimi,ablalarımı,kardeşlerimi çook özledim..
Rabbimden baki bir kardeşlik diledim
İslamiyet.gen.tr'yi sık kullanılanlara ekledim..
ya başlangıç itibariyle böyle yazdım ama saçma olmuşsa da hakkınızı helal ediniz:) formun formatını tam bilmediğim için..Allaha(c.c.)emanet olunuz,selamun aleyküm..
ya başlangıç itibariyle böyle yazdım ama saçma olmuşsa da hakkınızı helal ediniz:) formun formatını tam bilmediğim için..Allaha(c.c.)emanet olunuz,selamun aleyküm..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Karadenizli Temel..!
Karadenizli Temel..!
Temel bir dükkana girer ve "hamsi" ister.
-"Karadenizli misiniz?" diye sordu tezgahtar.Temel kızdı;
-"Karadenizli'yim ne olacak?"
Ve başladı yine öfkeyle sormaya;
-"Ne yani? Şimdi Antep fıstığı isteseydim,"Antep"li misin diye mi soracaktın? İzmir tulumu istesem İzmirli,Kestane Şekeri istesem Bursalı mı olacaktım?..
-"Yooo!" dedi tezgahtar.Temel;
-"O zaman niye sordun "Karadenizli misin ?" diye şeklinde çıkışınca,tezgahtar tartışmaya SON noktayı koydu;
-Burası nalbur dükkanı da ondan...!!!!
Karadenizli Temel..!
Temel bir dükkana girer ve "hamsi" ister.
-"Karadenizli misiniz?" diye sordu tezgahtar.Temel kızdı;
-"Karadenizli'yim ne olacak?"
Ve başladı yine öfkeyle sormaya;
-"Ne yani? Şimdi Antep fıstığı isteseydim,"Antep"li misin diye mi soracaktın? İzmir tulumu istesem İzmirli,Kestane Şekeri istesem Bursalı mı olacaktım?..
-"Yooo!" dedi tezgahtar.Temel;
-"O zaman niye sordun "Karadenizli misin ?" diye şeklinde çıkışınca,tezgahtar tartışmaya SON noktayı koydu;
-Burası nalbur dükkanı da ondan...!!!!
RECEB-I KAMERselamun aleyküm hafize annem mani dışında yazı yok denilmiş tam anlayamadığım için yazmak durumunda kaldım hakkınızı helal ediniz..mani derken kafiyeli sözlermi kasdediliyor yoksa bildiğimiz ramazanda daha sık duyduğumuz manilermi..neyse ben ufak bi kafiye ile giriş yapayım müsadenizle..
Aleykümselam yok yok güzel olmuş hani ramazan manilride olabilir kendimizde uydurabiliriz :K yani besteleyebiliriz selametle :evet
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
gecekonduselamun aleyküm derya86 kardeşim gerçekten çok haklısın benim bu siteye girme amacım dini bilgilerimdeki eksikleri tamamlamak öğrenmekti ama daha sonrasında gördümki Dini bilgilerin yanı sıra tebessüm ettiren hoş fıkralar ve sohbet etme gibi imkanların dualarında yer alması beni bu siteye ailem gibi görmeme sebep oldu Bu Site hiç bir zaman Tarşışma Konumuna gelmemeli ( konuya gelincede Bende Şahsım olarak tabiki tebessüm ettiriyo Çok tşk ederim Allah razı olsun HAFİZE annemizden kötü Bi niyet kesinlikle içermediğine bütün kalbimle inanıyorum KAKULE kardeşim Çok sert bi tepki vermiş ama özür dileyerek söylüyorum diger sitelerde 10 yıl marşlarına Dinimize Türk tarihiyle dalga geçinilen o kadar fıkralar varki bu fıkralara Hiç düşünmeden yapılanları kahkahalar atarak gülenler oluyoki ben asıl o olanlara üzülüyorum .. Allah (c.c.) emanet olun
Aleykümselam teşekkür ederim derya şairimizle en ufak bir kötü düşüncem dahi olamaz ben zaten kötü düşünen bir insan değilim ay nerden de buldum yazdım ben öğrencilere espri olsun diye yazılmış inanki kötü bir niyetim yoktu kişi kendi nasılsa karşısındakini öyle bilirmiş bundan sora yazılanlara daha dikkat edicem inanki çok üzüldüm :A
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
ResulaydinSELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM
DÜŞÜNCELERİNE KATILIYORUM.
ALLAH"A EMANET OLUNUZ.
SELAM VE DUA İLE.
ben size hiç katılmıyorum çünki amacım marşımızla dalga geçmek değildi
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
huzunlu_gurbetguzelmis hafize ana emeginize saglik selam ve dua ile...
E hayat bu her şey paylaşılır diş bile olsa :evet
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5112-gulelim-mi · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.