Gülelim mi?
165.785 görüntülenme · 1.924 yanıt
:eek:sanirim bende kalp krizi geçirirdim !!!!!
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
meftun61Selamun Aleyküm Direk Banyoya Atardim.:):)
bence tiner kuyusuna at abla banyo onu haklamaz:)
meftun61Haklisin Canim Yada Ona Itfaiye Borusunu Tutmak Lazim.:):):)
ABLAM TEMİZLEYEYİM DERKEN ÖLDÜRECEĞİZ YAVRUCAĞI BIRAK ANNESİ DÜŞÜNSÜN YAW:K:
mihr_mardinmerak ettimde üzerlerine döktükleri boya sentetik mi yoksa geçici boya mı ? ğer duavar boyasıyla allah yandılar valla temizlemesi çok ama çok zor allah yardımcıları olur inş. :)
ABİ BEN ANLAMAM SENTETİK GEÇİCİ FELAN BOYA MI BU BOYA BEN Mİ TEMZİLEYECEĞİM BEN TEMİZLEYECEĞİM.ÇOK SİNİR BOZUCU BİR GÖRÜNTÜ YA:A
mihr_mardinYOKSA BU DURUMA DÜŞEN EVLATLARINIZ MI ??? AYY ÇOK YAZIK ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN NE DİYEYİM İSTERSENİZ YARDIMA GELEBİLİRİM :):) İNŞ..ALLAH razı olsun abi sağol .henüz evlat sahibi olmak için çok gencim hele böyle bir elat sahibi olmak için çok sabırsız ve gencim hele şu hali görünce evlat sahibi olmak için çok da emin değilim.
selametle:K:K
mihr_mardinHAY ALLAH RAZI OLSUN CANIM KARDEŞİN BENİ GÜLDÜRDÜNÜZ MEVLAM SİZİDE GÜLDÜRSÜN İNŞ.. CANIM KARDEŞİM İNANIN BENDE DAHA ÇOK GENCİM TABİ KENDİ ÇAPIMDA :):) BENİMDE YAŞ 18
SELAM VE DUA İLE..
amin amin amin
bu sıralar gülmeye ihtiyacım var:evet
siz benden de gençsiniz kardeşim.
ALLAH'ın selamı üzerine olsun kardeş
mihr_mardinfazlaz gülmek kalbi yorarmış bu duruma dikakt edin aman haaa kalpler yorulmasın... :)
bi tebessüm etmek en güzel gülmektir bence :)
allahın selamı rahmeti nuru tüm mu'min kardşelerimin üzerinde olsun inş...
masur görün ama sizin yaş kaçtı inş ?
amin kahkaha atmak şeytandansır zaten gülmeninde adabı var tabi gülmekten kastım biraz da olsun şu kasvetli havadan çıkıp neşelenmekti
aslında yaşımı profilden bakabilirdin ama göstermedim
seni kırmak istemem 21 yaşındayım
artık herkes biliyor:evet:)
mihr_mardinsevgili kardeşim kişilerin profiline girip bilgilerini çalmak benim haddim değildir güzellikle sormak var izinsiz ne diye gireyim ki...canım kardeşim prüfilime girmene gerek yok zaten yan tarafta var avatarımın altında.güzel kardeşim yanlış anlamayın lütfen.konunun gidşatını bozmayalım bence
al bak güzelce yaşınızı söylediniz allah razı olsun inş.
selametleB)
reyyan34
HELAL OLSUN ÇOCUKLARA BE
EBRU SANATININ FANTASTİK AÇILIMINI SERGİLEMİŞLER.
GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM :):):)
"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,
inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"
B)
çook komikk...
çook komikk...
temel Arkadaşi Dursunla Birlikte Amreikaya çalişmaya Uçakla Gitmeye Karar Verirler...uçakta Yanyana Oturan Iki Kafadar Uçağa Ilk Kez Binerler,uçak Havalandiktan Kisa Zaman Sonra Hostes Bi Açiklama Yapar,değerli Yolcularimiz Sağ Kanat Motorumuz Arizalanarak Durmuştur,endişelenecek Bişey Yok Her Iki Kanatta Birer Tane Yedek Motor Mevcuttur.bunu Duyan Kafadarlar Rahat Nefes Alir,fazla Sürmeden Soldaki Motor Ariza Yapar,hostes Endişelenecek Durum Yok Yedek Motorlar Devrede Der.yine Rahat Nefes Alirlar,ancak Fazla Sürmeden Yedek Motorun Bitaneside Ariza Verince Temel Rengi Soluk Birbiçimde Dursuna Dönerek "istermisin Obirida Dursunda Havada Kalaluk" Der...
çook komikk...
temel Arkadaşi Dursunla Birlikte Amreikaya çalişmaya Uçakla Gitmeye Karar Verirler...uçakta Yanyana Oturan Iki Kafadar Uçağa Ilk Kez Binerler,uçak Havalandiktan Kisa Zaman Sonra Hostes Bi Açiklama Yapar,değerli Yolcularimiz Sağ Kanat Motorumuz Arizalanarak Durmuştur,endişelenecek Bişey Yok Her Iki Kanatta Birer Tane Yedek Motor Mevcuttur.bunu Duyan Kafadarlar Rahat Nefes Alir,fazla Sürmeden Soldaki Motor Ariza Yapar,hostes Endişelenecek Durum Yok Yedek Motorlar Devrede Der.yine Rahat Nefes Alirlar,ancak Fazla Sürmeden Yedek Motorun Bitaneside Ariza Verince Temel Rengi Soluk Birbiçimde Dursuna Dönerek "istermisin Obirida Dursunda Havada Kalaluk" Der...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5112-gulelim-mi · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.