Gülelim mi?
165.787 görüntülenme · 1.924 yanıt
Huriye Duriye Nuriye
Huriye Duriye Nuriye
Huriye, Nuriye ve
Düriye 75-80 yaslarinda, çok eski üç arkadastir.
Birgün Huriye Nuriye ye telefon eder ve Düriye ye gitmeye karar verirler ve giderler.
Biraz muhabbetten sonra Düriye kahve yapar ve içerler.
Biraz sonra Düriye yine:
Ay kusura bakmayin unuttum, birer kahve yapayim da içelim der.
Huriye ve Nuriye birsey demezler ve içerler.
Aradan biraz zaman geçer. Düriye yine :
Size bir kahve bile yapmadim hemen yapayimda içelim der ve yapar getirir. Bizimkilerde yine itiraz yok.
Aksama dogru Huriye ve Nuriye kalkarlar, yola
düserler.
Yolda bastonlari ile yavas yavas yürürken aralarinda su konusma geçer;
Huriye: Kiz Nuriye, gördün mü Düriye yi..!!! Ne kadar pinti olmus
Bize bir kahve bile ikram etmedi Nuriye: Kiizzz Düriye yi ne zaman gördün??
Huriye Duriye Nuriye
Huriye, Nuriye ve
Düriye 75-80 yaslarinda, çok eski üç arkadastir.
Birgün Huriye Nuriye ye telefon eder ve Düriye ye gitmeye karar verirler ve giderler.
Biraz muhabbetten sonra Düriye kahve yapar ve içerler.
Biraz sonra Düriye yine:
Ay kusura bakmayin unuttum, birer kahve yapayim da içelim der.
Huriye ve Nuriye birsey demezler ve içerler.
Aradan biraz zaman geçer. Düriye yine :
Size bir kahve bile yapmadim hemen yapayimda içelim der ve yapar getirir. Bizimkilerde yine itiraz yok.
Aksama dogru Huriye ve Nuriye kalkarlar, yola
düserler.
Yolda bastonlari ile yavas yavas yürürken aralarinda su konusma geçer;
Huriye: Kiz Nuriye, gördün mü Düriye yi..!!! Ne kadar pinti olmus
Bize bir kahve bile ikram etmedi Nuriye: Kiizzz Düriye yi ne zaman gördün??
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
çok Komikmi Acaba
çok Komikmi Acaba
YANLIŞ Bİ ŞEY DEMİŞSEM ALLAH AFFETSİN
SALI GÜNÜ CUMA NAMAZINDAN ÇIKIYORDUK ÇÖLDE KAR DİZ BOYU SAVAŞA GİDİYOZ ÇEKTİM KILICIMI İKİ EL ATEŞ ETTİM KOLUMDAN YARALANDIM AYAĞIMDAN ALÇIYA ALDILAR DÜN OLDU EVE GİTTİK ELEKTİRİKLER GİTMİŞTİ MUM IŞIĞINDA TELEVİZYON İZLEDİK:K
çok Komikmi Acaba
YANLIŞ Bİ ŞEY DEMİŞSEM ALLAH AFFETSİN
SALI GÜNÜ CUMA NAMAZINDAN ÇIKIYORDUK ÇÖLDE KAR DİZ BOYU SAVAŞA GİDİYOZ ÇEKTİM KILICIMI İKİ EL ATEŞ ETTİM KOLUMDAN YARALANDIM AYAĞIMDAN ALÇIYA ALDILAR DÜN OLDU EVE GİTTİK ELEKTİRİKLER GİTMİŞTİ MUM IŞIĞINDA TELEVİZYON İZLEDİK:K
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
forum yıkılıyooooo...:K:K:B
forum yıkılıyooooo...:K:K:B
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
değerli ekremee; bizimle paylaşmış olduğun güzelliğe ben de eklemek istedim,iznin olursa..eğer istemezsen,anlayışla karşılarım..:e:evet
SENE BİNDOKUZYÜZ ÇİFTSIFIR.DEDEN BİLMEZ AMA BABAN BİLİR.SALI GÜNÜ CUMA NAMAZINDAN SONRA,ATIN ÜSTÜNDE YAYA GİDİYORUZ HARBE.ÇÖLDE KAR DİZBOYU,KARŞIMDA DÜŞMAN ASKERLERİ..ÇEKTİM KILICIMIİKİ EL ATEŞ ETTİM,ADAMI BACAĞINDAN VURDUM.BENİM KOLUMU ALÇIYA ALDILAR HASTANEYE GİDİYORUZ..ARABADA BENZİN YOK..NEYSE, O ZAMANLAR ELEKTİRİK YOK,MUM IŞIĞINDA TV SEYREDİYORUZ..
selam ve dualarımla..:T
değerli ekremee; bizimle paylaşmış olduğun güzelliğe ben de eklemek istedim,iznin olursa..eğer istemezsen,anlayışla karşılarım..:e:evet
SENE BİNDOKUZYÜZ ÇİFTSIFIR.DEDEN BİLMEZ AMA BABAN BİLİR.SALI GÜNÜ CUMA NAMAZINDAN SONRA,ATIN ÜSTÜNDE YAYA GİDİYORUZ HARBE.ÇÖLDE KAR DİZBOYU,KARŞIMDA DÜŞMAN ASKERLERİ..ÇEKTİM KILICIMIİKİ EL ATEŞ ETTİM,ADAMI BACAĞINDAN VURDUM.BENİM KOLUMU ALÇIYA ALDILAR HASTANEYE GİDİYORUZ..ARABADA BENZİN YOK..NEYSE, O ZAMANLAR ELEKTİRİK YOK,MUM IŞIĞINDA TV SEYREDİYORUZ..
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
firdesesselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
TABİİ GÜZEL KARDEŞİM SENİNKİ DAHA KOMİK OLMUŞ ALLAH RAZI OLSUN ŞU ANDA Bİ İLAHİ DİNLİYOM İÇİM GİTTİ VALLA
ekremeeeTABİİ GÜZEL KARDEŞİM SENİNKİ DAHA KOMİK OLMUŞ ALLAH RAZI OLSUN ŞU ANDA Bİ İLAHİ DİNLİYOM İÇİM GİTTİ VALLA
DEĞERLİ EKREMEEE;SENİN PAYLAŞIMIN ÖZET GİBİ OLMUŞ.BEN DE BU PAYLAŞIMI Bİ YAKINIMDAN MSJLARIMA KAYDETMİŞTİM..SAYENDE PAYLAŞMIŞ OLDUM..paylaşımı formuna kabul ettiğin için :TGERÇEKTEN İNSANI GÜLDÜRÜYOR,AYNI ANDA DA DÜŞÜNDÜRÜYOR..
İLAHİ DEMİŞSİN,:evet BAZI İLAHİLER İLAHİ ESİNTİLERLE İNSANI DERİNDEN ETKİLİYOR..
selam ve dualarımla..
(HAŞR SURESİ,24)
Ben Ilk Defa Bukadar Etkeieleniyom Bi Ilahiden. Sensin Alemlerin Nuru Güneşi Sensin Aşiklarin Aşki SEVDASI ÜEMMETİNİN SENSİN SENSİN GÖZ BEBEĞİ ÖYLE ÖZLEDİMKİ SENİ EFENDİM BU KISA Bİ BÖLÜMÜYDÜ İLAHİNİN
ekremeeeBen Ilk Defa Bukadar Etkeieleniyom Bi Ilahiden. Sensin Alemlerin Nuru Güneşi Sensin Aşiklarin Aşki SEVDASI ÜEMMETİNİN SENSİN SENSİN GÖZ BEBEĞİ ÖYLE ÖZLEDİMKİ SENİ EFENDİM BU KISA Bİ BÖLÜMÜYDÜ İLAHİNİN
değerli ekreme; kalbinden Allah(cc)ve Resulünün sevgisi sabit kalsın inşallah..
selam ve dualarımla..
(HAŞR SURESİ,24)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5112-gulelim-mi · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.