NOT..canım bugün uzun süre sonra ilk ve son kez senin için burdayım..:a15::a14:
-ammar bin yasir-(tuğba)doğum günün kutlu olsun)
8.110 görüntülenme · 79 yanıt
selamün aleyküm tuğba cığım...kaçgündür yaptığın manevi baskıya dayanamayarak bu özel gününde seni yalnız bırakmak istemedim...sen benim kardeşim olarak gördüğüm nadir insanlardansın..inşallah kardeşliğimiz ebedi...YÜCE RABBİM SANA SAĞLIKLI,HUZURLU VE İMAN DOLU Bİ YAŞAM NASİP ETSİN İNŞALLAH.....RABBİM SENİ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN....RABBİM HERZAMAN YAR VE YARDIMCIN OLSUN...B)B)B)
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
selamun aleykum kardeşim.doğum gününüz mübarek olsun:)hayırlı ve bereketli yıllar diliyorum.Rabbim ömrünü onun yolunda kılsın

fatmana, post: 951031, member: 50627selamün aleyküm tuğba cığım...kaçgündür yaptığın manevi baskıya dayanamayarak bu özel gününde seni yalnız bırakmak istemedim...sen benim kardeşim olarak gördüğüm nadir insanlardansın..inşallah kardeşliğimiz ebedi...YÜCE RABBİM SANA SAĞLIKLI,HUZURLU VE İMAN DOLU Bİ YAŞAM NASİP ETSİN İNŞALLAH.....RABBİM SENİ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN....RABBİM HERZAMAN YAR VE YARDIMCIN OLSUN...B)B)B)
ve aleykümselam ablacım :K yalnız ben henüz doğmadım yarın inşaallah haladaha 20 yaşındayım...
Rabbimiz razı olsun amin diyorum gönülden etmiş olduğun kıymetli dualarına
Seni çok seviyorum Rabbimzin rızası için
selamün aleyküm ablasının birtanesi.mesajını biraz önce aldım canım.zorla kutlatırmış doğum gününü:a12:şaka bir yana,
rahatsız olduğum için giremiyordum siteye .tabiki yalnız bırakmam, seni bu güzel gününde.tam 2yıl oldu seni tanıyalı...ne mutlu böyle özü sözü bir olan ,zor günlerimde her daim yanımda olan senin gibi güzel bir kardeşe sahip oldum.yeni yaşın hayırlı olsun.Rabbim seni hep sevsin,sevdirsin,sevindirsin.her daim dualarımdasın canım.Allaha emanet olasın.
rahatsız olduğum için giremiyordum siteye .tabiki yalnız bırakmam, seni bu güzel gününde.tam 2yıl oldu seni tanıyalı...ne mutlu böyle özü sözü bir olan ,zor günlerimde her daim yanımda olan senin gibi güzel bir kardeşe sahip oldum.yeni yaşın hayırlı olsun.Rabbim seni hep sevsin,sevdirsin,sevindirsin.her daim dualarımdasın canım.Allaha emanet olasın.
Nevin_1982, post: 951036, member: 60694selamun aleykum kardeşim.doğum gününüz mübarek olsun:)hayırlı ve bereketli yıllar diliyorum.Rabbim ömrünü onun yolunda kılsın
ve aleykümselam kıymetli kardeşim Rabbimiz razı olsun kardeşliğiniz eksik olmasın inşaallah...hayırlı günler dilerim inşallah..
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.268
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.172 mesaj
Selamünaleykum...
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...
Tebrik ederim kardeşim...
Daha nice sağlıklı, mutlu, huzurlu, hayırlı ve güzel yıllar geçirmenizi Cenab-ı Hakk'dan dilerim...
Daha nice sağlıklı, mutlu, huzurlu, hayırlı ve güzel yıllar geçirmenizi Cenab-ı Hakk'dan dilerim...

GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Nur_u Secde, post: 951084, member: 16903selamün aleyküm ablasının birtanesi.mesajını biraz önce aldım canım.zorla kutlatırmış doğum gününü:a12:şaka bir yana,
ve aleykümselam ablalrın birtanesiii:K yalnız bir sorun var benim doğum günüm yarındı:a15: olsun saatler kalmış nasılsa...
Rabbimiz razı olsun senden eksik olma inşaallah canım ablacım iyiki buraya üye olmuşumda sizi tanımışım hamd olsun Rabbime Rabbim kardeşliğinizi daim etsin inşaallah...
Sizi çok seviyorum...
Rabbimiz razı olsun senden eksik olma inşaallah canım ablacım iyiki buraya üye olmuşumda sizi tanımışım hamd olsun Rabbime Rabbim kardeşliğinizi daim etsin inşaallah...
Sizi çok seviyorum...
AY-YA, post: 951051, member: 80852nice sağlıklı mutlu huzurlu ibadetli yıllara doğumgünnü kutlu olsun :)
selamun aleyküm kardeşim eksik olmayın inşaallah Rabbimiz razı olsun...
-Ammar Bin Yasir-, post: 951095, member: 77129ve aleykümselam ablalrın birtanesiii:K yalnız bir sorun var benim doğum günüm yarındı:a15: olsun saatler kalmış nasılsa...
Sizi çok seviyorum...
hımm anladım.olsun biz erken kutlamış olduk canım.şimdi çıkabilirmiyim efendim?mesajın geldi diye girdim.rahatsızım,duramıyorum.
SAFİYE, post: 951054, member: 60694rabbim hayırlı huzurlu uzun ömürler versin inşallah
yeni yalın keşke dediğin tüm güsellikleri sana versin
selamun aleyküm kıymetli kardeşim amin inşaallah Rabbimiz razı olsun eksik olmayın cümlemizin duaları kabul olsun inşaallah...
Nur_u Secde, post: 951104, member: 93495hımm anladım.olsun biz erken kutlamış olduk canım.şimdi çıkabilirmiyim efendim?mesajın geldi diye girdim.rahatsızım,duramıyorum.
ne yapim sizi hep burda kardeş kardeş görmek istiyorum :a17: çok mu bana
Rabbimiz razı olsun geldiğin için gidebilirsin
geçmiş olsun:a26: tez iyileş inşaallah...
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Selamünaleyküm değerli kardeşim;
ALLAH celle celaluh hayırlı,iman,islam ve ihsan'da sağlam,şuurlu yaşanılan nice güzel yaşlar ve seneler nasip kısmet etsin.
Sen gibi edepli,hayalı,düzgün bir kardeşimize ALLAH celle celaluh rızası için yazılacak daha çok hakikatler yüreğimizde var lakin bu yazdıklarımızda kafi gelecektir inşaALLAH.
Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kal değerli kardeşim.
ALLAH celle celaluh hayırlı,iman,islam ve ihsan'da sağlam,şuurlu yaşanılan nice güzel yaşlar ve seneler nasip kısmet etsin.
Sen gibi edepli,hayalı,düzgün bir kardeşimize ALLAH celle celaluh rızası için yazılacak daha çok hakikatler yüreğimizde var lakin bu yazdıklarımızda kafi gelecektir inşaALLAH.
Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kal değerli kardeşim.
-Ammar Bin Yasir-, post: 951112, member: 93495ne yapim sizi hep burda kardeş kardeş görmek istiyorum :a17: çok mu bana
çok değil canım,biz hep kardeşiz...
inşallah tez iyileşip gelirim.Allaha emanet ol ablası:)B)B).
erdal, post: 951077, member: 2021Tuğba kardeş teprik ediyorum sizleri...
Yüceler yücesi Rabbimiz hayırlı uzun ömür versin İnşaAllah ...
Selam ve dua ile kalınız...
selamun aleyküm erdal abimiz Rabbimiz razı olsun inşaallah amin diyorum içten duanıza ..
eksik olmayın inşaallah..
selam ve dua ile kalasın...
eksik olmayın inşaallah..
selam ve dua ile kalasın...
mavci, post: 951091, member: 16903Tebrik ederim kardeşim...
ve aleykümselam kardeşim Rabbimiz razı olsun inşaallah amin doğum günü kutlayanlarınız çok olsun :a16:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/51093-ammar-bin-yasir-tugba-dogum-gunun-kutlu-olsun · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.