herkese yürekten selamlar
3.272 görüntülenme · 16 yanıt
hani insan sıkıntı içine girer ya bazen ama bilemez nedir o içini kemiren yüreğini sızlatan o şey. işte tam o zamanlarımdan birini yaşarken bu siteye rastladım sanki beni rahatlatıcak içimi ferahlatıcak gibi geldi bana ve üye oldum hemen. güzel paylaşımlarda bulunmak,allaha olan kulluk borcumuzu yerine getirmek ve içimizdeki şeytanı bir ömür boyu içimizden atmak dileğiyle herkese selamlar diliyorum.
gül82, post: 950519, member: 95382hani insan sıkıntı içine girer ya bazen ama bilemez nedir o içini kemiren yüreğini sızlatan o şey. işte tam o zamanlarımdan birini yaşarken bu siteye rastladım sanki beni rahatlatıcak içimi ferahlatıcak gibi geldi bana ve üye oldum hemen. güzel paylaşımlarda bulunmak,allaha olan kulluk borcumuzu yerine getirmek ve içimizdeki şeytanı bir ömür boyu içimizden atmak dileğiyle herkese selamlar diliyorum.
hoşgeldin...
gül82, post: 950519, member: 95382hani insan sıkıntı içine girer ya bazen ama bilemez nedir o içini kemiren yüreğini sızlatan o şey. işte tam o zamanlarımdan birini yaşarken bu siteye rastladım sanki beni rahatlatıcak içimi ferahlatıcak gibi geldi bana ve üye oldum hemen. güzel paylaşımlarda bulunmak,allaha olan kulluk borcumuzu yerine getirmek ve içimizdeki şeytanı bir ömür boyu içimizden atmak dileğiyle herkese selamlar diliyorum.
hoşgeldin kardeşim hayırlı olur inşaallah selam ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/51080-herkese-yurekten-selamlar · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- herkese yürekten bır selam Tanışma Köşesi 10 cevap
- Herkese selamlar Tanışma Köşesi 4 cevap
- herkese selamlar dostlarım,kardeşlerim ve büyüklerim Tanışma Köşesi 7 cevap
- Herkese Selamlar... Tanışma Köşesi 6 cevap
- herkese çok çok çok selamlar Tanışma Köşesi 19 cevap
- Kayseri'den herkese selamlar Tanışma Köşesi 21 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.