:D:D:D:D:D eline sağlık herkesin her mesaja bir fıkra okuyormuş gibi güldüm valla fazla mal göz çıkarmazya benden tavsiye aman fazla olun eksik olmayın;)
Bilgisayar başında ölenlerde var
4.309 görüntülenme · 47 yanıt
RE: Bilgisayar başında ölenlerde var
:D:D:D:D:D eline sağlık herkesin her mesaja bir fıkra okuyormuş gibi güldüm valla fazla mal göz çıkarmazya benden tavsiye aman fazla olun eksik olmayın;)
RE: Bilgisayar başında ölenlerde var
şu bilgisayarın başında bende çok fazla kalıyorum ama;bu kadar da değil......onun için korkmama gerek yok heralde.....
şu bilgisayarın başında bende çok fazla kalıyorum ama;bu kadar da değil......onun için korkmama gerek yok heralde.....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5107-bilgisayar-basinda-olenlerde-var · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Bilgisayar başında açlıltan ölen de varmış... Fıkra, Mizah Bölümü 6 cevap
- Ruhlar aleminde bilgisayar başında Fıkra, Mizah Bölümü 6 cevap
- Bilgisayar Başında Otururken DİKKAT! Bilgisayar Destek 6 cevap
- Vazife başında ölmek Dini Hikayeler 2 cevap
- Hizmet Başında Azrail'in (a.s) Hoş Ziyareti Kutlama ve Tebrik Mesajları 6 cevap
- Mezarın başında bir kız ağlıyor. Yatanın annesi kızın annanesinin kaynanasıysa mezard Bireyin Kişisel Gelişimi - Eğitim - Ahlak 8 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.