cevaplarını bekliyorum arkadaşlar...
524 görüntülenme · 2 yanıt
Selamun Aleyküm kardeşim;
Aşağıdaki linki tıklarsan bu konuda ehil olan bir kimsenin görüşünü öğrenmiş olursun.
Sorularla İslamiyet | İddaa, at yarışı, toto, loto, piyango gibi oyunların dinimizdeki yeri nedir? Helal mı yoksa haram mıdır?
Sitede bu tür soruları sormak yasak ayrıca.Selametle kal...
Aşağıdaki linki tıklarsan bu konuda ehil olan bir kimsenin görüşünü öğrenmiş olursun.
Sorularla İslamiyet | İddaa, at yarışı, toto, loto, piyango gibi oyunların dinimizdeki yeri nedir? Helal mı yoksa haram mıdır?
Sitede bu tür soruları sormak yasak ayrıca.Selametle kal...
selamun aleyküm kardeşim bu komu hakkında tam bir bilgiye sahip deilim ama bence haramdır çünkü hiç bir emek harcanmadan kazanılan bir para var ortada ne kadar para kazanmamak için oynasanda sonuçta o parayı kullanıyosundur bi şekilde...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/51061-cevaplarini-bekliyorum-arkadaslar · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- bu soruların cevaplarını bilen var mı????? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum Tanışma Köşesi 1 cevap
- Arkadaşlar dualarinizi bekliyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- SELAMÜNALEYKÜM DUANIZI BEKLİYORUM Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- 9 haftalık hamileyim inş.ama Düşük tehlikem var.dualarınızı bekliyorum. Dua Listesi 6 cevap
- önerilerinizi bekliyorum fütfen Dini sohbet 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.