Bir Yılımı Doldurdum Herkese Teşekkürler

1.906 görüntülenme · 26 yanıt

Paylaş:
emin-43

emin-43

Mübarek Üye · 581 mesaj

Selamün Aleyküm Kardeşlerim
geçen sene bu zamanlar kayıt olmuştum bu güzel siteye ,günler ne çabuk geldi geçti anlayamadım.Çok şeyler öğrendim, arkadaşlığı gördüm, sevgiyi paylaştım ben burada
İnanın tiryakisi oldum çok güzel yazılarınızın.Bana gerçek dost oldunuz ,isimsiz kahramanlarımsınız.Hep beraber filistinli olduk, onların yaralarını sardık elimizden geldiğince, çöl de kalmış, susuzluktan yanmışlar gibiydik su bulduk sanal alemlerde, dertlilere derman aradık ,hastalara şifa aradık dualarımızda.
Hepinizden ALLAH (c.c) Razı olsun ,Hakkınızı helal ediniz, Yüce ALLAHA emanet olunuz , saygı ve sevgilerimle.

emin-43 => eminiş43

gurbette

gurbette

Mübarek Üye · 2.850 mesaj

emin-43, post: 949824, member: 94581Selamün Aleyküm Kardeşlerim
geçen sene bu zamanlar kayıt olmuştum bu güzel siteye ,günler ne çabuk geldi geçti anlayamadım.Çok şeyler öğrendim, arkadaşlığı gördüm, sevgiyi paylaştım ben burada
İnanın tiryakisi oldum çok güzel yazılarınızın.Bana gerçek dost oldunuz ,isimsiz kahramanlarımsınız.Hep beraber filistinli olduk, onların yaralarını sardık elimizden geldiğince, çöl de kalmış, susuzluktan yanmışlar gibiydik su bulduk sanal alemlerde, dertlilere derman aradık ,hastalara şifa aradık dualarımızda.
Hepinizden ALLAH (c.c) Razı olsun ,Hakkınızı helal ediniz, Yüce ALLAHA emanet olunuz , saygı ve sevgilerimle.

vealeykumselam
evet zaman ne cabuk geciyor ömür sayfasindan yine bir yaprak daha eksildi, insaALLAH bu gecen zamani faydali ve islam'a hizmette kullanabildiysek ne mutlu... sizde Allah'a (cellecelaluhu) emanet olunuz.
selam ve dua ile
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

emin-43, post: 949824, member: 94581Selamün Aleyküm Kardeşlerim

Allah CC. cümlemizden razı olsun inşallah...
Sizi de tebrik ediyorum...
Bu sitede olmak çok güzel...
Güzelliklerde ve hayırda yarışmak, paylaşmak çok güzel...
Allah CC. için sevmek ve buğzetmek...
Sadece Allah CC. rızası için beraber olmak çok güzel...
Allaha emanet olunuz...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
beyaz glayör

beyaz glayör

Mübarek Üye · 557 mesaj

aleyküm selam ben yeni sayılırım ama burda senelerimi geçirmeyi çok isterim...
bir_umut

bir_umut

Mübarek Üye · 2.564 mesaj

aleyküm selam kardeşim gerçekten güzel paylaşımlar var bu sitede hayırlı olsun
emin-43

emin-43

Mübarek Üye · 581 mesaj

gurbette, post: 949848, member: 14074vealeykumselam
evet zaman ne cabuk geciyor ömür sayfasindan yine bir yaprak daha eksildi, insaALLAH bu gecen zamani faydali ve islam'a hizmette kullanabildiysek ne mutlu... sizde Allah'a (cellecelaluhu) emanet olunuz.
selam ve dua ile

evet kardeşim zamanlar geçiyor, ömürler bitiyor ,zamanımızı faydalı geçirebilmek ümidiyle yaradana emanet olunuz
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Aleykümselam abimiz;

Hayırlısı olsun inşaALLAH daha nice güzel zamanlarınız geçer hep beraber burada.ALLAH celle celaluh'a emanet olunuz.Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız abimiz.
emin-43

emin-43

Mübarek Üye · 581 mesaj

mavci, post: 949852, member: 45690
Allah CC. cümlemizden razı olsun inşallah...

Sizi de tebrik ediyorum...
Bu sitede olmak çok güzel...
Güzelliklerde ve hayırda yarışmak, paylaşmak çok güzel...
Allah CC. için sevmek ve buğzetmek...
Sadece Allah CC. rızası için beraber olmak çok güzel...

Allaha emanet olunuz...

katkılarınız için çok teşekkürler Yüce Mevlam cümlemizi yar ve yardımcısı olsun
emin-43

emin-43

Mübarek Üye · 581 mesaj

_KAAN_, post: 949975, member: 95278Aleykümselam abimiz;

Hayırlısı olsun inşaALLAH daha nice güzel zamanlarınız geçer hep beraber burada.ALLAH celle celaluh'a emanet olunuz.Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız abimiz.

çok sağolun kardeşim, inşaALLAH nice yıllarda hep beraber burada olabilmek ümidiyle Yüce Mevlam zor işlerimizi kolay eylesin
emin-43

emin-43

Mübarek Üye · 581 mesaj

beyaz glayör, post: 949876, member: 94172aleyküm selam ben yeni sayılırım ama burda senelerimi geçirmeyi çok isterim...

inşaALLAH kardeşim nice mutlu seneler de hep beraber olmak ümidiyle
emin-43

emin-43

Mübarek Üye · 581 mesaj

bir_umut, post: 949889, member: 94172 aleyküm selam kardeşim gerçekten güzel paylaşımlar var bu sitede hayırlı olsun

sizlerde hoşgeldiniz kardeşim sizlerinde üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşaALLAH
Hasıl ı Kelam

Hasıl ı Kelam

Mübarek Üye · 2.034 mesaj

Hayırlı olsun.Daha uzun süreler,hayırlı paylaşımlarınızla burada bulunmanız dileğiyle.
gülkoksam

gülkoksam

Mübarek Üye · 969 mesaj

hayırlı olsun herkesin bu denli uzun üyelik mertebesine gelmesini isterim
emin-43

emin-43

Mübarek Üye · 581 mesaj

Hasıl ı Kelam, post: 950020, member: 95278Hayırlı olsun.Daha uzun süreler,hayırlı paylaşımlarınızla burada bulunmanız dileğiyle.

Çok sağolun ALLAH celle celaluh'a emanet olunuz,selam ve dua ile
emin-43

emin-43

Mübarek Üye · 581 mesaj

gülkoksam, post: 950023, member: 48192hayırlı olsun herkesin bu denli uzun üyelik mertebesine gelmesini isterim

Çok sağolun ALLAH celle celaluh'a emanet olunuz,selam ve dua ile
hayri07

hayri07

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

Tebrik ederim nice mutlu günlere selametle kalın.
ismaile

ismaile

Mübarek Üye · 1.872 mesaj

gurbette, post: 949848, member: 14074vealeykumselam
selam ve dua ile

A.Slm nice yıllara...
mehmdd

mehmdd

Üye · 41 mesaj

hayırlı olsun kardeşim nice yııllar dileğiyle
ismaile

ismaile

Mübarek Üye · 1.872 mesaj

Aleykum Slm hayırlı olsun
emin-43

emin-43