Derdi Olan Neylesin ?
2.783 görüntülenme · 38 yanıt
KALP KIRMAK İÇİN GELMEDİM BU DÜNYAYA...GEÇEN AMMAR BİN YASİR ÜYENİN YAZISI VARDI İŞLEDİ YÜREĞİME VE DİYORDI Kİ:kırdığın o kalbi ya allah ve resulu seviorsa ne olacak?
ALLAH ŞAHİT KALBİNİ KIRMAK İSTEMEDİM...EN GÜZEL ŞAHİT ODUR,GİZLİ OLANIDA AÇIK OLANIDA O BİLİR ...
ALLAH ŞAHİT KALBİNİ KIRMAK İSTEMEDİM...EN GÜZEL ŞAHİT ODUR,GİZLİ OLANIDA AÇIK OLANIDA O BİLİR ...
yarensin, post: 949668, member: 69715KALP KIRMAK İÇİN GELMEDİM BU DÜNYAYA...GEÇEN AMMAR BİN YASİR ÜYENİN YAZISI VARDI İŞLEDİ YÜREĞİME VE DİYORDI Kİ:kırdığın o kalbi ya allah ve resulu seviorsa ne olacak?
tamam......:a35:
selamün aleyküm kardeşlik (bu arada umarımkardeşlik demem sizi kızdırmıyordur ama yazılarınız çok hoşuma gidiyor ve niye bilmem kardeilik derkende yürekten diyorum) ellerin dert görmesin güzeldi o sultanlar o kadar ince fikirli ve yürekli olmasalardı eğer üç kıtaya hükmedemezlerdi zaten rahmana emanetimsin kardeşlik selametle kal
Elifh, post: 954080, member: 84228selamün aleyküm kardeşlik (bu arada umarımkardeşlik demem sizi kızdırmıyordur ama yazılarınız çok hoşuma gidiyor ve niye bilmem kardeilik derkende yürekten diyorum) ellerin dert görmesin güzeldi o sultanlar o kadar ince fikirli ve yürekli olmasalardı eğer üç kıtaya hükmedemezlerdi zaten rahmana emanetimsin kardeşlik selametle kal
Vealeykümselam canım, rica ederim.
Bilakis memnun oluyorum, samimi insanları severim.:a12:
Beğenmen beni ayrıca memnun etti kardeşim.
Gözlerine sağlık.
Allaha emanet ol....
selamun aleykum gunumuzde oyle bır sevgı bulmak nerde kaldı duymak bıle ımkansızlaştı ozamanların ınsanlardakı edep'in 10/1 olsa gunumuzde ınanıyorum kı her yer güllük gülistanl,k olurdu.... inşallah karşimızdakı ınsanı o derecede sevebılır ve saygı gosterebılenlerden oluruz...
HuyelaAllahü teala razı olsun. İbretlik bir hadise.
Dua eder dua beklerim.
gnclselamun aleykum gunumuzde oyle bır sevgı bulmak nerde kaldı duymak bıle ımkansızlaştı ozamanların ınsanlardakı edep'in 10/1 olsa gunumuzde ınanıyorum kı her yer güllük gülistanl,k olurdu.... inşallah karşimızdakı ınsanı o derecede sevebılır ve saygı gosterebılenlerden oluruz...
aydın.aselamun aleyküm...
ellerine sağlık kardeşim,çok güzel bi paylaşım olmuş...
ALLAH celle celalühü razı olsun...
selam ve dua'ile...
KaimDerdi olan acıkca söylesin.
güzeldi.
ve aleykümselam canlar.
okuyan gözlerinize sağlık, Mevla sizlerdende razı olsun inşAllah....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/50945-derdi-olan-neylesin · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Derdi Olan Neylesin?! Dini sohbet 2 cevap
- Derdi Olan Neylesin?! Sağlık ve Yaşam 12 cevap
- DERDİ OLAN NEYLESİN?! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 26 cevap
- Arkadaşlar derdi olan sıkıntısı olan dertleşmek isteyenler buraya Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 256 cevap
- Sıkıntısı, Derdi, Endişesi, Korkusu, Kederi Olan Herkes Okusun Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 14 cevap
- Derdi Olan Söylesin !!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.