Altındakine Soru Sor(oyun)
14.829 görüntülenme · 187 yanıt
RE: evettt cok seviyorum bu siteyi
altimdaki namaz kiliyor (insallah)B)B)B)
altimdaki namaz kiliyor (insallah)B)B)B)
RE: Altındakine Soru Sor(oyun)
EVET
AMA nihal yildiz SEN SORUYA CEVAP VERMEMİŞSİN:|
NEYSE
BENDEN SONRAKİ ŞUANDA İSTANBULDA MI?
EVET
AMA nihal yildiz SEN SORUYA CEVAP VERMEMİŞSİN:|
NEYSE
BENDEN SONRAKİ ŞUANDA İSTANBULDA MI?
''Allah bize kâfidir, o ne güzel vekîldir.Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl."
evet sever...Kaynamis su kaynamamis sudan daha once donar dogru mu?
evet sever...Kaynamis su kaynamamis sudan daha once donar dogru mu?
:o tahminen evet (doğrumu acaba zamaneeyyubu kardeş cevabı yazarsan sevinirim)
benden sonraki eski üyemi
:o tahminen evet (doğrumu acaba zamaneeyyubu kardeş cevabı yazarsan sevinirim)
benden sonraki eski üyemi
''Allah bize kâfidir, o ne güzel vekîldir.Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl."
(evet dogru abicim..tebrikler)
hayir yeni uyeyim..sesin havadaki hizi saniyede 336 metredir dogrumu?
(evet dogru abicim..tebrikler)
hayir yeni uyeyim..sesin havadaki hizi saniyede 336 metredir dogrumu?
Oyunda Biraz Karmaşada olsa devam edelim
Evet Arkadaşlar Sorulara Devam edelim
Tuttu-tutmadı adlı oyundada sorduğum ama gerçeklik payı olan soruyu buradada sormak istiyorum
Eğer islamiyet.gen.tr de hatim kampanyası düzenlersek altımdaki kardeşim bize katılmaktan memnun olur
SelametleB)
Oyunda Biraz Karmaşada olsa devam edelim
Evet Arkadaşlar Sorulara Devam edelim
Tuttu-tutmadı adlı oyundada sorduğum ama gerçeklik payı olan soruyu buradada sormak istiyorum
Eğer islamiyet.gen.tr de hatim kampanyası düzenlersek altımdaki kardeşim bize katılmaktan memnun olur
SelametleB)
HAYIR (ÇÜNKÜ İBADETLERİN EN GÜZELİ GİZLİ YAPILANI,BUNU TEVHİD BÖLÜMÜ İÇİN BİR BÜYÜĞÜMDEN BİRKAÇ KELİME-İ TEVHİD ÇEKEBİLİRMİSİN DİYE SORDUĞUMDA ODA İBADETİ KİMİN İÇİN YAPIYORSAN YAPTIĞIN İBADETTEN BİRTEK O HABERDAR OLSUN DEDİ,BÖYLE ŞEYLERİN GÖSTERİŞ İÇEREBİLECEĞİNİ SEVABINI SAKATLIYACAĞINI SÖYLEDİ)ANLAYIŞ BEKLİYORUM
BENDEN SONRAKİ İLAHİ DİNLEMEYİ SEVİYOR
HAYIR (ÇÜNKÜ İBADETLERİN EN GÜZELİ GİZLİ YAPILANI,BUNU TEVHİD BÖLÜMÜ İÇİN BİR BÜYÜĞÜMDEN BİRKAÇ KELİME-İ TEVHİD ÇEKEBİLİRMİSİN DİYE SORDUĞUMDA ODA İBADETİ KİMİN İÇİN YAPIYORSAN YAPTIĞIN İBADETTEN BİRTEK O HABERDAR OLSUN DEDİ,BÖYLE ŞEYLERİN GÖSTERİŞ İÇEREBİLECEĞİNİ SEVABINI SAKATLIYACAĞINI SÖYLEDİ)ANLAYIŞ BEKLİYORUM
BENDEN SONRAKİ İLAHİ DİNLEMEYİ SEVİYOR
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5091-altindakine-soru-sor-oyun · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.