msn kırma
4.396 görüntülenme · 22 yanıt
atrisbu ne kadar ayıp bırsey ya az once kuzenın aradı bır bayan arkadası msn sını ve face book unu kırmıs sıfrelerı dıgıstırmıs bu ınsan hayatına mudahale sımdı ne yapmamız gerek yardım lutfen
Hakkını Helal et Kardeşim!
Başlığı görünce bir an aklımdan msn şifre kırma olayının tarif edildiğini düşünerek kötü düşündüm.
Cuma cuma vebal aldık!
Lütfen Hakkını Helal et!
Aradan kaç gün geçti ,ama hakkını helal ettin mi etmedin mi bir şey söylememişsin.
Allah rızası için beni darda koyma...
Bir cevap yaz...
Allah'a emanet ol !
Allah rızası için beni darda koyma...
Bir cevap yaz...
Allah'a emanet ol !
yaa msne kırmayın arkadaşlar abiler ablalar valla bakın msne kıracaksanız kötü niyetlerle açılmış ve kötü niyetlerle kullanılan msneleri kırın(tabi onları bulursanız)inanınki biraz faydanız olur :) yaa bana kızmayın olurmu siz yinede msne kırmayın
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
ufuktuncayHakkını Helal et Kardeşim!
Başlığı görünce bir an aklımdan msn şifre kırma olayının tarif edildiğini düşünerek kötü düşündüm.
Cuma cuma vebal aldık!
Lütfen Hakkını Helal et!
selamün aleyküm kardeşim görmemiştir sanırım ben görürüsem sölerim sen üzülme allaha emanet ol
elifimbenimselamün aleyküm kardeşim görmemiştir sanırım ben görürüsem sölerim sen üzülme allaha emanet ol
Aleyküm Selam !
Gerçekten hatırlatma imkanınız varsa çok memnun olurum.
Söyleyin arkadaşınıza ,zaten haddinden fazla günahı varmış,
Birde kul hakkı... :(
Rabbim esirgesin...
Mubarek Mevlid Kandiliniz hayırlara vesile olur inşallah!
Allah Emanet Olun.
Msn yi geri alabilir siteye girsin windows live yaz googleden oradan msn bölümünden parola sıfırlama olucak ona gir gizli soru gizli yanıt olucak onları doğru bir şekilde alırsan msn ye veya oradan sıfırlaya bilirsin bu kadar kolay
insan oğlu boşuna dememişler meraktan her şey gelir başlarına .......bu kadar merak neden anlamam herkezin özel hayatı bu ya .....
Buraya bakabilirsin kardeşim.
http://forum.islamiyet.gen.tr/teknoloji-dunyasindan-haberler/84793-windows-live-sifren-mi-calindi-dert-etme.html
http://forum.islamiyet.gen.tr/teknoloji-dunyasindan-haberler/84793-windows-live-sifren-mi-calindi-dert-etme.html
torressaMsn yi geri alabilir siteye girsin windows live yaz googleden oradan msn bölümünden parola sıfırlama olucak ona gir gizli soru gizli yanıt olucak onları doğru bir şekilde alırsan msn ye veya oradan sıfırlaya bilirsin bu kadar kolay
yæpæn gizli yænıtlærıdæ degiştirmiştir..
cok önemli hesæplær varsa para kærşılıgında yæpılır..
hæyæt meselesi degilse. sællæ gitsin.. yenisini æç
s.a.
bu olaylar sadece gizli soru olayı değil,arkadaşlar bilmediğiniz yabancı mailler olsun ,yabancı siteler açmayın.arkadaşlarınızdan gelse dahi.sonuçta bu işi yapanlar,arkadaşınızın mailini yada msnini kırıpta yapabilir..
bunların bir çoğu Fake(sahte) mail ve sitedir.az b
r kısmıda virüslü,şifre kırmak için tasarlanmıştır.
siz buralara girdiğiniz zaman sistem otomatik'man yönlendirme yapıyor.ve şifrelerinizi kaydediyor.bundan sonrasıda alan kişinin insafına kalmış.facebook yönetimine başvurduğunuz zaman adınıza kayıtlı adresi geri alabiliyorsunuz..aynı şekilde size ait olduğuna inandırdığınız takdirde. 0 lanıp mail adresleriniz geri veriliyor.
allaha emanetsiniz..hayırlı akşamlar..
bu olaylar sadece gizli soru olayı değil,arkadaşlar bilmediğiniz yabancı mailler olsun ,yabancı siteler açmayın.arkadaşlarınızdan gelse dahi.sonuçta bu işi yapanlar,arkadaşınızın mailini yada msnini kırıpta yapabilir..
bunların bir çoğu Fake(sahte) mail ve sitedir.az b
r kısmıda virüslü,şifre kırmak için tasarlanmıştır.
siz buralara girdiğiniz zaman sistem otomatik'man yönlendirme yapıyor.ve şifrelerinizi kaydediyor.bundan sonrasıda alan kişinin insafına kalmış.facebook yönetimine başvurduğunuz zaman adınıza kayıtlı adresi geri alabiliyorsunuz..aynı şekilde size ait olduğuna inandırdığınız takdirde. 0 lanıp mail adresleriniz geri veriliyor.
allaha emanetsiniz..hayırlı akşamlar..
ufuktuncayHakkını Helal et Kardeşim!
Cuma cuma vebal aldık!
Lütfen Hakkını Helal et!
ayyy eveeeet banada hakkınızı helal edin lütfen bende böyle düşündüm :(:(
bu konuya daha yeni baktim bir kaç kardeşimizin söylediklerine cvp vereyim inş
msn patlatma haktir zira msn kötü şeyler için kullaniliyrsa yada face patlatilmasini doğru görüyorum ama kimseye bi zarari olmayan sayfaysa kardeşin hakkina girersiniz
ikincisi msn patlatilir gizli yanit bilinsede bilinmesede sadece şifrelerinizi alirken harf ve yazi karişik şifre alirsaniz şifreyi patlatmak daha zorlaşir
gizli yanitini değiştirerek tekrar şifre alsan bile eğerki karşi taraf gizli yanita gerek duymadan msn patlatmayi biliyrsa bu bi işe yaramaz
selam ve dua ile
msn patlatma haktir zira msn kötü şeyler için kullaniliyrsa yada face patlatilmasini doğru görüyorum ama kimseye bi zarari olmayan sayfaysa kardeşin hakkina girersiniz
ikincisi msn patlatilir gizli yanit bilinsede bilinmesede sadece şifrelerinizi alirken harf ve yazi karişik şifre alirsaniz şifreyi patlatmak daha zorlaşir
gizli yanitini değiştirerek tekrar şifre alsan bile eğerki karşi taraf gizli yanita gerek duymadan msn patlatmayi biliyrsa bu bi işe yaramaz
selam ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/50853-msn-kirma · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.