Sensin kimsesizlerin dayanağı
Sensin hakkı himaye eden
Sensin aklımı aldanışlardan kollayan
Sensin ayağımı tuzaklardan kurtaran
UNUTUŞTA BIRAKMA,KORUYUP KOLLA BENİ..
7.431 görüntülenme · 38 yanıt
tek_dileğim, post: 965955, member: 94554Yâ Müheymin,
Beni himaye eden, beni koruyup gözeten, beni her türlü beladan, fenadan alıkoyansın. Öncemi bilensin. Sonramı görensin. Kendimi bilmezken, kendimi tanımazken ruhuma varlığının adresini üfleyensin. Hücrelerimi dahi şifre şifre bilen, her şifreyi birbirine ulayan ve yine çözensin. Her şeyim ayan beyan ortada. Düşüncelerimi biliyor ve dahi okuyorken, neler yapacağımı önceden görüyorken senden gizlim saklım yok Allahım. Gaflete düştüğüm demlerde nefsimin çemberinde gidiş gelişlerime çare dilerim senden. Beni benden koru Allahım. Nefsimi ıslah eyle. Güzelliklerimi çoğalt.
Ruhumun hüsranına saadet ver Allahım...
CANAN25allah razı olsun kardeşim çok güzel bir dua yazmışsın etkilenmemek elde değil. okudukça okumak geliyor içimden. Sağolasın
DİLEK-HİLALAllah razı olsun canımın içi yine çok güzel şeyler yazmışsın
ailanthusarkadaşlar bide bu ismi şerifi yatsı namazlarından sonra 145 defa okuyup devam edenlere,olacak hadiseler vuku bulmadan önce rüyasında haber verilir.
benimde çok hoşuma gidiyo bu ismi şerif yatsı namazlarından sonra okuyorum ben. herkese nasip olur inşaallah
gusül abdesti aldıktan sonra tenha bi yerde 100 defa okuyan,dileğine nail olur kalbi nurlanır bu mübarek ismi şerifin kadrini ancak veliler bilir
selam ve dua ile
Resulullah'ın dilinden sureler ve dualar kitabından alıntı (pamuk yayınları)
edam005Allah razı olsun,saydığınız bu esmalar hürmetine yolunu beklediğimiz muhsin abimiz ve yanındakilere can versin rabbim..sevgi gönlünüzden eksik olmasın kardeşim..
ya mucib, post: 985461, member: 71226Allah razı olsun kardeşlerim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/50825-ya-muheymin · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.