Sizden bi rıcam var!!!!!!!!
2.454 görüntülenme · 25 yanıt
A.Aleyküm.Sevgili arkadaşlar şimdiye kadar beni de diğer arkadaşlar gibi yanlız bırakmadınız.Şimdi yine sizin desteğinize ihtiyacım var.Biliyosunuz iyi bir işe girmiyi istiyorum.Bi başvurum vadı mulakata çağırdılar,iyi ğeçti.Sonuçlar cumaya kadar açıklanacak.Sizden rıcam içinizden geldiği gibi bana dua edermisiniz.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
burcum82, post: 946020, member: 94797canım zeynom İnşallah Rabbimsenin için o iş hayırlısıysa cuma günü guzel souc almanı nasip etsn 3 ihlas 1 fatiha 1 salavatla Amin
Birnur, post: 946022, member: 10047Aleyküm selam kardeşim
Allah c.c herşeyin hayırlısını versin. Orası olmassa başka bir yere yerleşirsiniz inşallah.
Allah gönlünüze göre versin herşeyi
Allah'a emanet olun
Rabbim razı olsun.İnşallah hayırlı olanı Rabbim hepimize nasip eder...
mir_erhan, post: 946045, member: 95220selamün aleyküm..
Allah hakında hayırlısın nasip etsin inşallah..
hayırlı ise en kısa zamanda müjdeli haberini alırız inşallah..
selam ve dua ile.
A.selam.amin inşallah.Allah razı olsun.eğer kabul edilirsem sizle meslektaş olacam inşallh.Yanlış hatırlamıyosam hastanede çalışıyodunuz
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 511
- Ödül
- 113
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
zeynomis, post: 946047, member: 6195A.selam.amin inşallah.Allah razı olsun.eğer kabul edilirsem sizle meslektaş olacam inşallh.Yanlış hatırlamıyosam hastanede çalışıyodunuz
Allah hayırlısı ile nasip etsin kardeşim..
evet ben hastane de çalışıyorum.özel hastanelerdir benim çalıştığım..
medikal muhasebe..
sizin sağlık galiba değilmi...
kardeşim Allah sana hayırlı kapıla açsın inşallah darda ve sıkıntıda bırakmasın inşallah..
selam ve dua ile.
mir_erhan, post: 946060, member: 60957
Allah hayırlısı ile nasip etsin kardeşim..
evet ben hastane de çalışıyorum.özel hastanelerdir benim çalıştığım..
medikal muhasebe..
sizin sağlık galiba değilmi...
kardeşim Allah sana hayırlı kapıla açsın inşallah darda ve sıkıntıda bırakmasın inşallah..
selam ve dua ile.
Amin sağolasın. sağlık değil ben de muhasebe kardeşim eğer olur sa devlet hastanesi inşallah........
ssamet, post: 946070, member: 93376rabbim neylerse güzel eyle. ondan başka yaralara merhem yok. Seninde güzel kalbindeki niyetini rabbim nasip eylesin. 3 ayetel kürsi okudum
Amin........Sağolasın,Allah razı olsun.....
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 511
- Ödül
- 113
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
zeynomis, post: 946064, member: 93531Amin sağolasın. sağlık değil ben de muhasebe kardeşim eğer olur sa devlet hastanesi inşallah........
inşallah hayırlısı ile başlarsın en kısa zamanda...
Artık bilgilerinden faydalanırız inşallah...
ne olsa da hayırlısı olsun kardeşim inşallah...
selam ve dua ile.
mir_erhan, post: 946122, member: 46822
inşallah hayırlısı ile başlarsın en kısa zamanda...
Artık bilgilerinden faydalanırız inşallah...
ne olsa da hayırlısı olsun kardeşim inşallah...
selam ve dua ile.
sağolasın kardeşim inşallah.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere..
canım benim kardeşim. rabbim en kısa zamanda sana hayırlı kapılar açar. inşallah.
rabbim gönlüne göre hayırlı iş, hayırlı bi kısmet verir. bitanem. sen herşeyin en iyisine layıksın. bitanem hep dua ediyorum hepimiz için inşallah bi gün hayırlısıyla dualarımızın karşılıgını alacagız. ben buna inanıyorum.
canım okudum. inşallah hayırlı haberlerle karşımıza çıkarsın.
canım kardeşim benim...
selam ve dua ile...
allaha emanet ol..
rabbim gönlüne göre hayırlı iş, hayırlı bi kısmet verir. bitanem. sen herşeyin en iyisine layıksın. bitanem hep dua ediyorum hepimiz için inşallah bi gün hayırlısıyla dualarımızın karşılıgını alacagız. ben buna inanıyorum.
canım kardeşim benim...
selam ve dua ile...
allaha emanet ol..
uzgun_42, post: 946189, member: 80852canım benim kardeşim. rabbim en kısa zamanda sana hayırlı kapılar açar. inşallah.
canım kardeşim benim...
selam ve dua ile...
allaha emanet ol..
canım cadıcım benim sağolsın Allah razı olsun.O güzel yüreğine sağlık bitanem....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/50793-sizden-bi-ricam-var · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.