Bediüzzman Said nursi
1.783 görüntülenme · 5 yanıt
SELAMUNALEYKUM Sevgili ablalarım abilerim.Merak ettiğim birşey var acaba said nursi hz.'nin vaaz videosu veya mp3 biçindeki veya benzeri bir sesi kaydedilmişmi? Atatürk'ün bile videosu sesi var acaba said nursi hz de varmıdır? Varsa elinizde onun o mübarek sesini duymak istiyorum. Hepiniz Allah'a emanet olun. Rabbim sizinle olsun.
RE: Bediüzzman Said nursi
Ne güzel bi istek kardeşim. Bulamasan bile inşallah cennette mübarekle beraber olursun.
Ne güzel bi istek kardeşim. Bulamasan bile inşallah cennette mübarekle beraber olursun.
çok kısa bir ses kaydı olduğunu duydum ...kardeşler ıspartaya gittiklerinde dinlemişler..ama vaaz seklinde değilmiş..galiba bi abi bir sey okuyormus ve o(BSN) sonunu getiriyormuş ve"maşallah" diyormuş yani çok kısaymış (ALLAHU alÂm)B)B)
çok kısa bir ses kaydı olduğunu duydum ...kardeşler ıspartaya gittiklerinde dinlemişler..ama vaaz seklinde değilmiş..galiba bi abi bir sey okuyormus ve o(BSN) sonunu getiriyormuş ve"maşallah" diyormuş yani çok kısaymış (ALLAHU alÂm)B)B)
gercekten bende isterdim böyle biseyin elime gecmesini ama hic duymadim böyle bi kayid varmi yokmu ama umarim bulursunB)B)B)
gercekten bende isterdim böyle biseyin elime gecmesini ama hic duymadim böyle bi kayid varmi yokmu ama umarim bulursunB)B)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5077-bediuzzman-said-nursi · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- kalbdenkalbe mesajlar(SAİD NURSİ)hz İslam Alimlerimiz - Büyüklerimiz 2 cevap
- Bediüzzaman Said Nursi Hz.'lerinden Risale-i Nur 3 cevap
- Said Nursî KİM Değildir? İslam Alimlerimiz - Büyüklerimiz 7 cevap
- Said nursî Risale-i Nur 6 cevap
- Bediüzzaman Said Nursi Güzel Sözler 7 cevap
- N.Fazıl ile Said Nursi'nin arası nasılmış? İslam Alimlerimiz - Büyüklerimiz 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.