Tanışma
2.903 görüntülenme · 19 yanıt
Hoşgeldin kardeş.hayırlar olsun..
ALLAH HERŞEYE KADİRDİR. O İSTERSE HERŞEY OLUR. RABBİMİZ DUALARIMIZI HAYIRLISI İLE KABUL EYLE,HAKKIMIZDA HAYIRLI OLMAYAN ŞEYLER İSTEMEKTEN SANA SIĞINIRIZ,SEN BİZİ TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORU.HER ZAMAN BİZİM YAR VE YARDIMCIMIZ OL.AMİN
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Aleykümselam kardeşimiz;
Hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun,faydalı,kaynaklara dayalı paylaşımlarınızı bekliyor bu paylaşımlar ilede meşguliyetinizi dua ve ümid ediyoruz.
En küçük kardeşlerimiz 9 yaşında olan İncinur ve 11 yaşındaki Cennetgülü kardeşlerimiz.Sende onların hanım ablası.
Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız,hayırlı ve bereketli yatsılar,geceler olsun kardeşimiz.
Hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun,faydalı,kaynaklara dayalı paylaşımlarınızı bekliyor bu paylaşımlar ilede meşguliyetinizi dua ve ümid ediyoruz.
En küçük kardeşlerimiz 9 yaşında olan İncinur ve 11 yaşındaki Cennetgülü kardeşlerimiz.Sende onların hanım ablası.
Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız,hayırlı ve bereketli yatsılar,geceler olsun kardeşimiz.
Ayşegül00, post: 943920, member: 85239Selam aleykum bu siteyi tesadüfen buldum ve bırakamadım çok güzel bi ,site benide kabul ederseniz sevinirim....
Vealeykümselam kardeşim,
Hoşgeldiniz, üyeliğiniz hayırlı olsun...
Selamın Aleyküm
Selamın Aleyküm
Merabalar nasılsınız arkadaşlar.Forum güzel umarım iyi vakit geçirebiliriz:a05:
Selamın Aleyküm
Merabalar nasılsınız arkadaşlar.Forum güzel umarım iyi vakit geçirebiliriz:a05:
Ayşegül00, post: 943920, member: 85239Selam aleykum bu siteyi tesadüfen buldum ve bırakamadım çok güzel bi ,site benide kabul ederseniz sevinirim....
Selamın Aleyküm
--------------------------------------------------------------------------------
Merabalar nasılsınız arkadaşlar.Forum güzel umarım iyi vakit geçirebiliriz
vE ALEYKÜM SELAM HOŞGELDİNİZ ARAMIZA YENİ KARDEŞLERİM.ÜYELİĞİNİZİN HAYIRLI VE DAİM OLMASI TEMENNİM İLE.PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ SİZLERİNDE.SELAMETLE...B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/50669-tanisma · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.