selamün aleyküm kardeşler bugün cok sıkıntılıyım niye derseniz benbir öğretmenim ve bu devirde öğretmenlik yapmanın sıkıntılarını kısmen yaşayan bir kişiyim malesef yeni eğitim sistemi öğretmeni gitgide değersizleştirdi sanki ,yaptırım gücümüz yok bazen cok çaresiz kalıyoruz bazı iyi terbiye alamamış öğrencilerde üzerimize gelip bazen bizi üzüyıorlar inanın cok zorlaştı bu meslek ben köydeyim birde merkezler büyükşehirler var Allah (cc)sonumuzu hayır etsin genclerimizi cocuklarımızı hidayete erdirip İslam ahlakıyla nasiplendirsin inşaallah beni bugün iki tanesi cok üzdü başedemiyorum artık sizlerdende kendim ve tüm meslektaşlarım adına dua istiyorum laf söz dinleyen bizi üzmeyen öğrenciler yetiştirmeyi nasip eder inşaallah Yüce Allah benim bu iki öğrencim volkan ve batuhanda tez zamanda uslanır söz dinler inşaallah amin
bana ve bütün öğretmenlere dua
642 görüntülenme · 0 yanıt
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/50624-bana-ve-butun-ogretmenlere-dua · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Tüm Öğretmenlere! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 18 cevap
- bütün dini bütün olan müslüman kardeşlerimle tanışmak Tanışma Köşesi 28 cevap
- Allahım bana yardım et bana kuvvet ver ki anneme destek olabiliyim.... Görüş- Öneri- İstek 15 cevap
- Bütün Sene Oruç Tutmuş gibi Olmak İster misinz ? Oruç 2 cevap
- Bütün mesele ölümü unutmamak! Nasihatler 2 cevap
- Üniversitelerde bütün yasaklar kalkacak, bilime önem verilecek Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 9 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.