Siz bu kışta bir kuşa yem attınız mı?
1.811 görüntülenme · 22 yanıt
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Selamünaleyküm kardeşim;
Gerçekten güzel bir paylaşımdı,bizlerde balkon,cam önlerine ekmek kırıntıl'arı koyarız.Selametle kalınız.
Gerçekten güzel bir paylaşımdı,bizlerde balkon,cam önlerine ekmek kırıntıl'arı koyarız.Selametle kalınız.
_KAAN_, post: 943100, member: 92536Selamünaleyküm kardeşim;
Vealeykümselam,
Teşekkür ederim, gözlerinize sağlık kardeşim.
Benimde her zaman annem koyar.:a12:
Allaha emanet olun....
Kardeşimcok guzel bir paylaşımdı
bende camımın önene ara ara gizli gizli burgur ekmek kırıkları koyuyorum(alt komusmuz musade etmiyor :(
eğer evde bayatlamış ekmek varsa :( eşimle birlikte martılara veriyoruz gecen hafta verdik yağmur yağıyordu ıslandık ama onun mutlulugu bir başka huzuruda
bende camımın önene ara ara gizli gizli burgur ekmek kırıkları koyuyorum(alt komusmuz musade etmiyor :(
eğer evde bayatlamış ekmek varsa :( eşimle birlikte martılara veriyoruz gecen hafta verdik yağmur yağıyordu ıslandık ama onun mutlulugu bir başka huzuruda
burcum82, post: 943118, member: 45690Kardeşimcok guzel bir paylaşımdı
beğendiğinize sevindim.
Rabbim sizi rahmetiyle ıslatmış.:a12:
Gözlerinize sağlık kardeşim.
Allaha emanet olun...
bir defa bile olsun kuşa camımın önünde ekmek verdim. eskiden bir güvercin gelirdi , elimden ekmek yerdi. İnşaAllah tekrar gelir.
burakburak, post: 943274, member: 37970bir defa bile olsun kuşa camımın önünde ekmek verdim. eskiden bir güvercin gelirdi , elimden ekmek yerdi. İnşaAllah tekrar gelir.
İnş kardeşim.
Allaha emanet olun....
RUKİYE_71bizim iş yerinde patronumuz kışın kuşlara ekmek ıslattırıp koyardı bizde nasiplenelim diye bizede derdi,,meğer ne güzel bişey yapıyomusuzda farkında değilmişiz,,
Rabbim sevabını fazlasıyla versin inş.:a12:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/50610-siz-bu-kista-bir-kusa-yem-attiniz-mi · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.