Not: Herhangi bir sayı yok kim bu sayfaya bakarsa insallah okur allah okuyandan okumayandan razı olsun amin...
(kötülüklerden korunmak için)
2.704 görüntülenme · 26 yanıt
Arkadaşlar benim için ailem için akrabalarım için komşularım için dostlarım için zalimlerden korunmak için mümin kardeşlerim için (sizler için ) sizin sevdikleriniz için sadece 1 tane ayetel kürsi okumanızı rica ediyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun korunmak bütün kötülüklerden korunmak için hepiniz için hepimiz için rabbim hepimizi korusun bütün kötülüklerden amin... Selam dua ile...
Not: Herhangi bir sayı yok kim bu sayfaya bakarsa insallah okur allah okuyandan okumayandan razı olsun amin...
selamun aleyküm kardeşim bende okudum bir tane RABBİM kabul buyursun...RABBİM cümle kullarını korusun...
Bizim gibi Allah nezdinde beş para etmez kullardan dua isteyeceğine,
Herşeyiyle rahmet kollarını bizlere açmış yüce MEVLAM'a sığın..
Allah'a teslim olun. O istemezse kılına zarar gelmez..
Ama O'ndan isteyeceğini bizden istersen Zatını gücendirmiş olursun dikkatli ol.
Eğer korkuların ve sorunların varsa www serefcakmak com isimli sitedeki dersi yapabilirsin. Çok kısa zamanda kurtulursun..
Allah yardımcımız olsun.
Eğer korkuların ve sorunların varsa www serefcakmak com isimli sitedeki dersi yapabilirsin. Çok kısa zamanda kurtulursun..
Allah yardımcımız olsun.
theriskBizim gibi Allah nezdinde beş para etmez kullardan dua isteyeceğine,
Allah yardımcımız olsun.
sevgılı kardeşim biz burda hep beraber bırbırımıze dua edıyoruz dua kosesı sayfasına bakarsan benım gıbı bırcok kardesımı goruceksın sanırım gormedın onemlı degıl tabıkı once yuce mevlam sen ters taraftan bakmıssın konuya ama olsun umarım duzelmıstır dusuncen allaha emanet ol
Selamun aleyküm kardeşim.. bir tane bende okudum.. ALLAH kabul etsin..
Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepimizi tüm kötülüklerden korusun..
Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepimizi tüm kötülüklerden korusun..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/50606-kotuluklerden-korunmak-icin · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.