"Aliye_Aliye Kardeşime İthaf'en"...

22.105 görüntülenme · 212 yanıt

Paylaş:
Resul Aydın

Resul Aydın

Mübarek Üye · 4.770 mesaj

Selamün Aleyküm Mücahide kardeşim
Biz'ler, Seni Hep Aramızda Görmek İstiyoruz.

Selam ve dua ile
A'lamenittebeğalhüda

UNUTMA !
Basit İnsanlar Kişilerle,
Normal İnsanlar Olaylarla,
Büyük İnsanlar Fikirlerle Uğraşırlar.
"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,

inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"

B)
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

ve aleyna aleykum selam resul abi.evet aliyeciğim nerelerdesin.sende eminim hatanın farkındasındır...eğer kırıldıysanda affetmek büyüklüğün şanındandır.bunu biliyorsundur eminimki...Selam ve dua ile kal aliyeciğim...
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

Resulaydin, post: 942731, member: 77214
Selamün Aleyküm Mücahide kardeşim
Biz'ler, Seni Hep Aramızda Görmek İstiyoruz.

Selam ve dua ile
A'lamenittebeğalhüda

UNUTMA::!!
Basit İnsanlar Kişilerle,
Normal İnsanlar Olaylarla,
Büyük İnsanlar Fikirlerle Uğraşırlar.

Allah CC. razı olsun kardeşim...
Bizler de dört gözle bekliyoruz Aliye Kardeşimizi...
İnşallah bizleri kırmaz...
Temennimiz...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

aleykümselam abimiz inşaallah kıymetli kardeşimiz tez zamanda aramızda olur ondan öğreneceğimiz daha çok şey var ...
Resul Aydın

Resul Aydın

Mübarek Üye · 4.770 mesaj

Güncelleme
"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,

inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"

B)
nurışığı

nurışığı

Kıdemli Üye · 479 mesaj

Selamün Aleyküm
Evet Aliye kardeşim bekliyoruz seni inşAllah kırmazsın bizleri
Allah Azze ve Celle yar ve yardımcın olsun
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

HACI KARDEŞİM

" üzmeyin bizi "

"hep birlikte bekliyoruz gelmenizi"

siz gelene kadar konularınız güncellenmeye devam edilecek

Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

aliyecim,
hepimiz gelmeni bekliyoruz.
o da kendi payına düşen hatayı anladı eminim sen de kendine düşen hatayı almışsındır.
inşALLAH herkes ders çıkarmıştır.

değerli Resulaydın abimiz konu için teşekkürler.yalnız son dörtlük olmamış gibi :)
her ikisinde de hata vardır.beşer şaşar.önemli olan bu olaydan herkesininde hatasını anlayıp özür ve tevazü göstermeleridir.
diğer taraf özrünü dile getirmiştir.aynı erdemliliği aliye gibi mümine bir kardeşimizden de bekliyoruz.ve bu olay site üyeleri olarak hepimizi üzmüştür.
selametle..
Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

Selamün Aleyküm..
Aliye kardeşim konuların yetim kaldı nerdesin sen??..
Artık bu hasreti bitirin lütfen.. Gerçi yeğeninize vakit ayıracağınızı söylemiştiniz.. Yokluğunuz inşallah bu sebeptendir.. Sizi seven insanların olduğu böyle bir ortamdan ayrılmanızı doğru bulmuyorum.. İnşallah en kısa sürede faydalı paylaşımlarınızı ve değerli yorumlarınızı görmeye başlarız..
Selam ve dua ile..
Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

vE ALEYKÜM SELAM DEĞERLİ ABİMİZ.VESİLE OLDUĞUNUZ İÇİN ÖNCELİKLE RAB'BİM C.C. RAZI OLSUN SİZDEN İNŞAALLAH...

CANN.. ALİYE'M B) HER NE OLDUYSA BÜYÜKLÜK VE VEFA SENDE KALSIN GÜZEL GÖNÜLLÜ KARDEŞİM.ÇOK GÜZEL ŞEYLER ÖĞRENDİK SENDEN.ÖĞRENMEYEDE DEVAM ETMEK İSTİYOR VE GELMENİ HASRETLE BEKLİYORUZ.SENDE KENDİNDEN MAHRUM EDEREK KIRMA BİZLERİ.CAN..DÖN TEKRAR ARAMIZA....

AYRICA ŞEKER KARDEŞİM DAMLA'M...SENİDE BEKLİYORUZ YENİDEN PAYLAŞIMLARINLA KARDEŞİM.ÜZMEYİN BİZİ..

ÇIKAN OLUMSUZLUKLAR ZEDELEMESİN KARDEŞ YÜREĞİMİZİ.BEKLİYORUZ SİZİ KARDEŞLERİM.TEZ ZAMANDA BU ÜZGÜN YÜREĞİMİZİ SEVİNDİRMENİZ DİLEĞİMLE...GELİN ARTIK...B)

berat05

berat05 🛡

sefine-i hayat
kardeşimizden alıntıdır

"vE ALEYKÜM SELAM DEĞERLİ ABİMİZ.VESİLE OLDUĞUNUZ İÇİN ÖNCELİKLE RAB'BİM C.C. RAZI OLSUN SİZDEN İNŞAALLAH...

CANN.. ALİYE'M B) HER NE OLDUYSA BÜYÜKLÜK VE VEFA SENDE KALSIN GÜZEL GÖNÜLLÜ KARDEŞİM.ÇOK GÜZEL ŞEYLER ÖĞRENDİK SENDEN.ÖĞRENMEYEDE DEVAM ETMEK İSTİYOR VE GELMENİ HASRETLE BEKLİYORUZ.SENDE KENDİNDEN MAHRUM EDEREK KIRMA BİZLERİ.CAN..DÖN TEKRAR ARAMIZA....

AYRICA ŞEKER KARDEŞİM DAMLA'M...SENİDE BEKLİYORUZ YENİDEN PAYLAŞIMLARINLA KARDEŞİM.ÜZMEYİN BİZİ..

ÇIKAN OLUMSUZLUKLAR ZEDELEMESİN KARDEŞ YÜREĞİMİZİ.BEKLİYORUZ SİZİ KARDEŞLERİM.TEZ ZAMANDA BU ÜZGÜN YÜREĞİMİZİ SEVİNDİRMENİZ DİLEĞİMLE...GELİN ARTIK...B)"

Allah c.c. razı olsun SEFİNE-İ HAYAT KARDEŞİM
Hasıl ı Kelam

Hasıl ı Kelam

Mübarek Üye · 2.034 mesaj

Kıymetli kardeşim;
Ayrılmış olduğunuzu zaten düşünmek istemiyorum.Siz benim bu sitede en sevdiğim kişilerden birisiniz.Ve biliyormusunuz martılar bana sizi hatırlatıyor.:)
Hayırlısıyla sizi burada daha çok görmeyi diliyorum.Allah celle celalühe emanet olun.
Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

berat05, post: 942961, member: 77129

Allah c.c. razı olsun SEFİNE-İ HAYAT KARDEŞİM

eS SELAMU ALEYKÜM DEĞERLİ ABLAMIZ.SAĞOLUN,RAB'BİM C.C. CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN.İNANIN HER GELİŞİMDE KARDEŞLERİMİ BURDA GÖRMEMEK ÇOK ÜZÜYO BENİ..AYRILMAYALIM İNŞAALLAH.SELAM VE DUAM İLE.RAB'BİM E C.C. EMANETSİNİZ.B)

berat05

berat05 🛡

Sefine-i Hayat, post: 942974, member: 73307
eS SELAMU ALEYKÜM DEĞERLİ ABLAMIZ.SAĞOLUN,RAB'BİM C.C. CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN.İNANIN HER GELİŞİMDE KARDEŞLERİMİ BURDA GÖRMEMEK ÇOK ÜZÜYO BENİ..AYRILMAYALIM İNŞAALLAH.SELAM VE DUAM İLE.RAB'BİM E C.C. EMANETSİNİZ.B)

ve aleyküm selam değerli kardeşim....

haklısınız...burda her bir kişi önemli bizim için...herkes bir diğerinden neler öğreniyor kim bilir...İslamiyet zincirinin halkları kopmasın istiyoruz inşallah da böyle devam edecek....

En GÜZEL'e emanetsiniz
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

selamün aleyküm değerli abimiz.
her ne kadar artık siteye eskisi gibi girmesemde ,sizin gibi değerli büyüklerimizin ve kardeşlerimizin konularını misafir olarak takip etmekte ve çıktısını alıp dosya haline getirmekteyim.

aliye kardeşimle en yakın sürede konuşup mesajınızı ileticem.tabi damlamlada.onlar girmediği sürece bende olmıcaktım ama mesajınızı görünce dayanamadım.Rabbim razı olsun onlara inşallah bugün mesajınızı mutlaka ileticem..
Rabbime emanet olunuz.
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

Nur_u Secde, post: 942996, member: 10047selamün aleyküm değerli abimiz.
her ne kadar artık siteye eskisi gibi girmesemde ,sizin gibi değerli büyüklerimizin ve kardeşlerimizin konularını misafir olarak takip etmekte ve çıktısını alıp dosya haline getirmekteyim.

aliye kardeşimle en yakın sürede konuşup mesajınızı ileticem.tabi damlamlada.onlar girmediği sürece bende olmıcaktım ama mesajınızı görünce dayanamadım.Rabbim razı olsun onlara inşallah bugün mesajınızı mutlaka ileticem..
Rabbime emanet olunuz.

Değerli kardeşimiz...
Burada yapılan paylaşımlar sadece Allah CC. rızası için...
Kim bunun dışında yani menfaat ya da başka bir nedenle paylaşımda bulunuyorsa...O şekilde karşılığını alır...
Ameller niyetlere göredir...
Verilmiş doğru ya da yanlış kararlar olabilir...
Ama Allah CC. rızası en üstte olmalıdır...
Bizler sizleri...Damla ve Aliye kardeşimizi tanımayız...Sadece Mümin kardeşleriniziz inşallah...
Fakat az zamanda çok güzel ve hayırlı paylaşımlarımız oldu...
Allah CC. cümlemizden razı olsun...
Burada yine Allah CC. için birarada olmak duasıyla inşallah...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
kimkimdir

kimkimdir

Mübarek Üye · 6.610 mesaj

Sefine-i Hayat, post: 942951, member: 93376
vE ALEYKÜM SELAM DEĞERLİ ABİMİZ.VESİLE OLDUĞUNUZ İÇİN ÖNCELİKLE RAB'BİM C.C. RAZI OLSUN SİZDEN İNŞAALLAH...

ÇIKAN OLUMSUZLUKLAR ZEDELEMESİN KARDEŞ YÜREĞİMİZİ.BEKLİYORUZ SİZİ KARDEŞLERİM.TEZ ZAMANDA BU ÜZGÜN YÜREĞİMİZİ SEVİNDİRMENİZ DİLEĞİMLE...GELİN ARTIK...B)

Nerdesiniz..............................SELAM VE DUA İLE...ALLAHCC YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.....
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Selamünaleyküm Aliye kardeşim. Siteden ayrıldığınızı bile düşünmek istemiyorum inanın.
Altın Kalpli Altın üyemiz olmadan bu siteyi düşünemiyorum...
Siteye ilk kayıt olduğumda size imrenirdim. MaşaAllah derdim. Bizden çok öncede burdaymış diye. Ama şimdi sizin burda olmadığınızı görünce inanın üzülüyoruz...
İnşaAllah en kısa sürede aramızda olursunuz yeniden...

ALLAHa emanet olunuz
selam ve dua ile...
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Aleyküm Selam

Değerli abimiz Resulaydın inşaAllah yaşanılan olaylar hafızalardan silinirde güzel paylaşımlarda tekrardan birliktelik içinde oluruz zaman en güzel ilaçtır. Hayırlısıyla inşaAllah geri gelicek güzel kardeşlerimiz...Hayırlı günler

Selam ve dua ile..
meltem

meltem

Mübarek Üye · 1.782 mesaj

Selamunaleyküm Aliye kardeşim....herkez gibi ben de senin gelmeni istiyorum...
ama olayda... kin,hırs ,kıskançlık,sana psikolojik baskı yapan ...
(olmayan bir guruptan )bahsedildi ve benim ismim de hiç bir alakam olmamasına rağman zikredildi...ve bu olay beni çok üzdü...
Aminenuru bilmem ama bana bir özür borçlu olduğunuzu düşünüyorum..
2006 yılından beri bu sitedeyim ve ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum...
doğru dürüst siteye girip konu açmaya bile vakit bulamazken
böyle garip bir olaya şahit oldum....
sadece konularını okuyup tebrik ettiğim ve kendilerini sadece...
ismen tanıdığım arkadaşların böyle şeylerle uğraşması...
çok komik.... bu konu daha fazla uzamasın...
kimin haklı kimin haksız olduğunu Alllahtan başkası bilemez...
hepimiz burada kardeşiz...temennimiz yine dönmen Allaha emanet olun
kardeşim.....
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.