• Çok hizmet edenler vardır; fakat hizmeti sonuna kadar götürenler çok azdır.
3.022 görüntülenme · 16 yanıt

s.s.s, post: 942534, member: 47253
teşekkürler canım.
bu arada saat kaç :D
m_muaz, post: 942690, member: 94581esselamun aleyküm...
RAHMAN c.c. razı olsun cok güzel paylaşım olmuş...böyle sunulan güzel tavsiyeler uymak duası ile...

Sefine-i Hayat, post: 944074, member: 90262eS SELAMU ALEYKÜM CAN YÜREKLİM....B)
ÖNCELİKLE PAYLAŞIMLARINI VE SENİ BURDA GÖRMEYİ ÇOK ÖZLEMİŞTİM.GÖRÜNCE ÇOK SEVİNDİM.NERELERDESİN KARDEŞİM..BAYA UZUN ZAMAN OLDU GÖRÜŞMEYELİ NERELERDESİN,İNŞAALLAH İYİSİNDİR CAN YÜREKLİM..
PAYLAŞIMINDAN HAYIRLI TAVSİYELER ALDIK,UYGULAMAMIZDA HASIL OLUR İNŞAALLAH.MÜSLÜMANIN NASIL BİR MÜMİN KUL OLABİLECEĞİ ÇOK HOŞ BİR DİLLE ANLATILMIŞ.EMEGİNE,CAN YÜREĞİNE SAĞLIK..
GÜZEL PAYLAŞIMLARINDAN VE CAN YÜREĞİNDEN ÖKSÜZ BIRAKMA BİZLERİ.DAHA SIK GİR İNŞAALLAH.ACİZANE DUALARIMIN DAİMİYETİYLE..EN ESİRGEYEN VE GÖZETENE C.C. EMANETİMSİN.SELAMLARIN EN GÜZELİ SENİNLE OLSUN KARDEŞİM...B)

nigdeli, post: 949325, member: 46200Ve Aleyna Aleyküm Selam Ve Rahmetullah, Can Yüreklisinin sevgisi..B)
Canım kardeşim, ben iyiyim inşaAllah, herşey yolunda çok şükür.. sen nasılsın, sağlığın nasıl.. iyimisin inşaAllah? Ben genelde geceleri bakabiliyorum siteye canım.. Çalıştığım için pek giremiyorum, çok yoğun bir dönem geçiriyoruz.. Denk gelemiyoruzdur bu yüzden :) Seni de yeniden görmek çok güzel, sen de çok özlendin kardeşim benimB)
Rabbimiz c.c razı olsun yorumun için, çok teşekkür ederim kardeşliğin için..eksik olmayasın inşaAllah.. Senin de sevgi dolu yüreğine sağlık olsun.
Muhabbeti halkedene emanetimsin.. Tekrar ve daha sık görüşebilmemiz duasıyla.. Selametle inşaAllah.

Sefine-i HayateS SELAMU ALEYKÜM CAN YÜREKLİM..B)
İYİ OLMANA ÇOK SEVİNDİM RABİA'M :a12: ALLAH C.C. İŞLERİNDE KOLAYLIKLAR İHSAN EYLESİN YAR VE YARDIMCIN OLSUN..BENDE ÇOK İYİYİM ELHAMDÜLİLLAH BU ARA MUTLU BİR TELAŞ İÇİNDEYİM BU AY SONUNDA UMRE YOLCUSUYUM İNŞAALLAH.ONUN HEYACANIYLA DOLUYUZ ŞİMDİLİK KARDEŞİM.RAB'BİM C.C. SANADA NASİP EYLESİN EN KISA ZAMANDA BU MUTLULUĞU.SAĞOLASIN CANIM KARDEŞİM SENDE EKSİK OLMAYASIN İNŞAALLAH.RAB'BİM C.C. HER ŞEYİ O CAN YÜREĞİNE GÖRE LÜTFEYLESİN.EN KIYMET EDİLENE C.C. EMANETİMSİN.BİRLİKTE DAİMİ MUHABBETLERE İNŞAALLAH.YÜREKTEN SEVGİLERİMLE...B)

Nevin_1982, post: 962760, member: 65549
selamun aleykum rabiacım.Bir müslümanın uyması gereken güzel hasletler yazılanlar..selam ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/50562-gonul-yolcusuna-tavsiyeler · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.