ÖLÜM,DİYET...ŞÜKÜR

1.356 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
ikbal05

ikbal05

Kıdemli Üye · 193 mesaj

SON ZAMANLARDA BİR DİYET DİR GİDİYOR. HERKES NASIL ZAYIFLARIM NE YER İÇERİM. BİR TARAFA DA BİR KIZ KİLO ALMAK ZORUNDA.
BELKİ DUYMUŞSUNUZDUR GEÇEN HAFTA AMELİYAT OLDUM. BUNUN İÇİN RABBİME NE KADAR ŞÜKÜR ETSEM AZDIR. ZİRA OTURMANIN , KALKMANIN, ÇOCUĞUMLA OYNUYA BİLEMNİN, EŞİMLE GEZMENİN VE EN ÖNEMLİSİ YEMENİN NE BÜYÜK BİR NİMET OLDUĞUNU ANLADIM.

YEMEK YEMEM YASAK İKİ HAFTA SADECE ÇORBAYLA BESLENİCEM. TABİKİ BEN BU HALDEYKEN İNSANLAR NELER YESEKDE ZAYIFLASAK VE HATTA BU DA YETMEZMİŞ GİBİ YİYİP YEDİKLERİNİ ÇIKARIP HASTA OLANLAR VAR.

NE TUHAF...

ARKADAŞLAR ALLAH AŞKINA KENDİMİZE GELELİM NEDEN BU KADAR OLAĞAN GELİYOR YAPTIĞIMIZ HERŞEY NEDEN ALLAHI VE KENDİMİZİ SEVMİYORUZ. BANA ŞİMDİ KİMSE DEMESSİN Kİ BEN KENDİMİ DE SEVİYORUM ALLAHIDA.

İNSAN SEVDİĞİNE TEŞEKKÜR EDER. BİZ NE KADAR TEŞEKKÜR EDİYORUZ O YÜCE YARATICIYA.

BEN SAĞLIĞIMI YİTİRİNCE ANLADIM NELERE SAHİP OLDUĞUNU BU YAZIYI YAZMAMIN TEK SEBEBİ SİZDE YİTİRMEDEN O GÜZELLİKLERİ ŞÜKÜR EDİN VE LÜTFEN ARTIK UFAK TEFEK ŞEYLERİ KAFANIZA TAKIP HAYATI KENDİNİZE VE SEVDİKLERİNİZE ZEHİR ETMEYİN. ANI YAŞAYIN VE YAŞATIN VE ŞÜKÜR, ŞÜKÜR, ŞÜKÜR EDİN

İNANIN EVLATLARIMIN TEK BİR GÜLÜŞÜ ÖMÜR BOYU ŞÜKÜR ETMEYE YETER.

İNŞALLAH BU YAZIYI OKUUKDAN SONRA GÜNE DAHA MUTLU UYANIR BİR HAYIRLI SABAHLARI DAHA MUTLU SÖYLER, EVLATLARINZA DAHA SIKI SARILIR VE SABIR EDERSİNİZ, SAHANDA YUMURTAYI DAHA LEZZETLİ YER, kısacası rabbimin bize lütüfda bulunduğu herşey için lütfen kayıp etmeden şükür edelim.

Hakiki aşıkların sana doğru uçarken
Bizim bu yaptığımız yolda emeklemekti.
Bize düşen el açıp kapında beklemekti
beadgirl

beadgirl

Kıdemli Üye · 262 mesaj

RE: ÖLÜM,DİYET...ŞÜKÜR

allah razı olsun ablacım gerçekten çook haklısın ;););)
ikbal05

ikbal05

Kıdemli Üye · 193 mesaj

allah senden de razı olsun kardeşim hayırlı iftarlar

FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

Mübarek Üye · 3.537 mesaj

ABLA SAGOLASIN AMA BAZEN DİYET YAPMASAKTA SAFİNAZLAŞIYORUZ İŞTE:) BEN YESEM BİLE FAYDA ETMİYOR:(
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

ABLA DOGRU SÖYLÜYORSUN İNSAN HASTALANINCA NE OLUR GERİYE DÖNSEM YAPMICAM DİYOR BEN SENİ ANLIYORUM BENDE YAŞADIM.AMALİYAT OLUNCA RABBİM NE OLUR EVİME GİDİM DİKKAT EDİCEM DİYORDUM.BAŞA GELMEDEN İNSAN FARKINA VARAMIYOR.
ikbal05

ikbal05

Kıdemli Üye · 193 mesaj

canım kardeşim hakılısın kimide kilo alamıyor ben bunları yazıyorum ama bende çok kilolu değilim gerçe küçük kızımda 22 kilo almıştım ama 1 sene içinde biraz dikkat ederek ( yemek+spor) kilomu vermiştim fakat ne yazık ki allaha çok şükür daha doğrusu ameliyat sonrası 2 kiloda verdik ve devam ediyor ablam çok kızıyor ama ne yapıcaksın boşver. allaha şükür her şartda

FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

EVET ABLA SAGLIK OLSUN BEN 41 KİLOYUM BEN İSTESEMDE ALAMIYORUM.ARTIK VUCUT DİRENCİNİ KAYBEDİYOR O KADAR ZAYIF OLUNCA.SİNİR İNSANI ERİTİYOR İŞTE
ikbal05

ikbal05

Kıdemli Üye · 193 mesaj

sıkma vanını kardeşim , hayırlı iftarlar ...
(Benimde ablam 45 kiloydu sonra br aldı pir aldı şimdi67 kilo(iki Çocukmmalum))

yaren_ebrar

yaren_ebrar

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 105 mesaj

sa ikbal ablacığım.canınızı sıkamyın elbette herşey bir gün geçer.kilo alamayan kardeşlerim uyumadan önce bir kaşık pekmez yesinler.gerçekten işe yarıyor.bazende kilo alamamak anemiden kaynaklanabiliyor.selam ve saygılarımla.
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

ikbal05 yazdı:
sıkma vanını kardeşim , hayırlı iftarlar ...
(Benimde ablam 45 kiloydu sonra br aldı pir aldı şimdi67 kilo(iki Çocukmmalum))

ABLE NE YANİ KİLO ALMAK İÇİN EVLENİM Mİ.GERÇİ BİRİ OLSA DA ALSAM AMA NERDEEEEE:):):)
ABLAM BENİM SAGLIK OLSUN DAHA HASTALIK YOK AMA VUCUT DİRENCİDE YOK
habbabe

habbabe

Üye · 36 mesaj

ikbal05 yazdı:
canım kardeşim hakılısın kimide kilo alamıyor ben bunları yazıyorum ama bende çok kilolu değilim gerçe küçük kızımda 22 kilo almıştım ama 1 sene içinde biraz dikkat ederek ( yemek+spor) kilomu vermiştim fakat ne yazık ki allaha çok şükür daha doğrusu ameliyat sonrası 2 kiloda verdik ve devam ediyor ablam çok kızıyor ama ne yapıcaksın boşver. allaha şükür her şartda

yemenin fazlasıda haram biliyorsunuz.Şükür edip aç gözlülük yapmamak lazım
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.