Farz
192.680 görüntülenme · 2.078 yanıt
selamın aleyküm kardeşim gerçekten güzelmiş allah hepimizi hak ve hukuk bilenlerden eylesin EFECE sen nerde oturuyorsun konyada bende konyadayım
кυѕαу;848301güzel olmasına güzelde şu devirde birde bizim ülkenizde ordaki yaşam tarzında sanırım 100 kişiden en fazla 5 kişi bu uygulama içerisindedir birde bizim ülkemizden bahserdesek çaok düşük ihtimal sunmaktayız..
Yok kusay kardeşim,bizim ülkemizdede öyle gibi,benim bir arkadaşımın daha askere gitmemiş bir oğlu var geçen gün elinde 2 tane cep telefonu gördüm,dedim hayırdır bu ne ? dedi abi birini şirket verdi,nerde çalışıyorsun yahu dedim,TEK de çalışıyormuş, faturalarını ödemeyenlerin elektriğini kesiyormuş.
:a01: :a01: :a01: :a01:
seninki de anlamlıymış kardeşim.Çok doğru.İnşallah hayatımızı boş sıfırlarla doldurmayız...Bu dünyadan göçerken koskoca bir hiçle gitmeyiz inş.Allah cümlemizden razı olsun...
Allah'ın selamı üzerinize olsun.ben de senin avatarına 10 veriyorum abı hayat kardeş
Söyleyin bakalım benim avatarıma kaç verdiniz?(KESİN 10 DUR AMA BEN YİNE DE SORIYIM):D:D:D
Söyleyin bakalım benim avatarıma kaç verdiniz?(KESİN 10 DUR AMA BEN YİNE DE SORIYIM):D:D:D
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5043-farz · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.