Farz

192.680 görüntülenme · 2.078 yanıt

Paylaş:
nuri sezer

nuri sezer

Kıdemli Üye · 191 mesaj

kılıbıklık deyince aklıma geliverdi..
bir gün padişah ferman eder: iki çadır kurulsun.birine kazak erkekler diğerine de kılıbık erkekler toplansın der. tabi kılıbık erkeklerin bulunduğu çadır dolar. diğer çadıra da sadece bir kişi gelmiştir. diğerleri hayretle,
gidip şu adamda ögrenelim bakalım kazak bir erkek nasıl olunuyormuş derler. tabi adama varıp sorduklarında adam korkak bir sesle
ya hanım evden çıkmadan önce sıkıca tembihledi kalabalık yerlere varma diye. bende burası tenha diye bu çadıra geliverdim..
çiğtanesi

çiğtanesi

Aktif Üye · 66 mesaj

böyle erkek gerçekte olmaz olmasınıda istemem
meral78

meral78

Aktif Üye · 98 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ ........çok güzel bir paylaşımdı.
Bilnur

Bilnur

Mübarek Üye · 709 mesaj

i.beratBu benim içindi galiba Bilnur kardeşim teşekkür ederim.Duymuştum ama unutmuştum hatırlattığın iyi oldu. inşallah kısa zamanda öğretmen olarak seni de aramızda görürüz başarılar dilerim Allah'a emanet olun.

allah razı olsun berat kardeşim..inşallah..hayırlısıyla bitirmeyi.aranıza katılmayı rabbim nasip etsin...selametle:a11:
Bilnur

Bilnur

Mübarek Üye · 709 mesaj

teşekkür ederim arkadaşlar :D
lütfi

lütfi

Mübarek Üye · 2.120 mesaj

emeğine sağlık güzel olmuş ama baba'da az uyuanık değil yani. Selam ve dua ile
EFECE

EFECE

Mübarek Üye · 515 mesaj

:):=)...............
lütfi

lütfi

emeğine sağlık komik birşey olmuş. Selam ve dua ile
lütfi

lütfi

Kim Kırdı

Kim Kırdı

Yıllar önce İngiltere de erler şemsiye kullanmazmış. Şemsiye taşıma hakkı sadece subaylara tanınıyormuş. O yıllarda bir gün genç teğmenlerden biri, koltuğunun altında bir şemsiye ile hızlı hızlı yürüyen eri görünce, beyninden vurulmuşa dönmüş. Eri çağırarak: - Bu ne küstahlık, demiş. Ve şemsiyeyi aldığı gibi dizinde iki parça etmiş. - Bu sana bir ders olsun, bir daha böyle küstahlıklar yapma! Neye uğradığını anlamayan er: - Başüstüne, diyerek selamı çakmış ve şöyle sormuş: - Teğmenim, beni az önce evine yollayan general şemsiyesini istediğinde kim kırdı diyeyim?
meral78

meral78

Aktif Üye · 98 mesaj

Çağımızın vazgeçilmez icadı cep telefonu...

Çağımızın vazgeçilmez icadı cep telefonu...

• :a16:--Temel otobüste giderken cep telefonuyla konuşmaya başlamış......Yolcular seslenmiş:otobüste cep telefonuyla konuşmak yasak...Temel de arkadaşına;Ya arkadaşım ceple konuşmak yasakmış,sen konuş ben seni dinleyim.....hi hi hiiiiiiiiii:a21:

Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

:) küçücük alet fıkraya bile konu oluyor.

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
EFRUZ AFİF

EFRUZ AFİF

Kıdemli Üye · 208 mesaj

Patlamiş misir:):):)

Patlamiş misir:):):)

DELİLER HASTAHANESİNDE HASTALAR KENDİLERİNİ PATLAMIŞ MISIR ZANNEDİYORLARMIŞ. HEP ATLAYIP ZIPLAYIP DURUYORLARMIŞ .BİRTANESİ YERİNDE DURUYORMUŞ .
DOKTOR BU AKILLANDI HERHALDE DEMİŞ SEVİNEREK GİTMİŞ YANINA SEN NİYE ZIPLAMIYORSUN ,DEMİŞ.
ODA ;BEN TENCEREYE YAPIŞTIM ONDAN DEMİŞ.:a21::a21::a04:
meral78

meral78

Aktif Üye · 98 mesaj

Arkadaşım teşekkürler mesajın için,birde boykot köşesindeki konum içinde güzel yorum yapacağını zannediyorum.....bekliyorum fikirlerini....................
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

nuri sezerkılıbıklık deyince aklıma geliverdi..
bir gün padişah ferman eder: iki çadır kurulsun.birine kazak erkekler diğerine de kılıbık erkekler toplansın der. tabi kılıbık erkeklerin bulunduğu çadır dolar. diğer çadıra da sadece bir kişi gelmiştir. diğerleri hayretle,
gidip şu adamda ögrenelim bakalım kazak bir erkek nasıl olunuyormuş derler. tabi adama varıp sorduklarında adam korkak bir sesle
ya hanım evden çıkmadan önce sıkıca tembihledi kalabalık yerlere varma diye. bende burası tenha diye bu çadıra geliverdim..

paylaşımınız için teşekkür ederim...
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

EFECE::):):):)

çok güldüm teşekkürler

rica ederim.....
eminkms

eminkms

Mübarek Üye · 1.299 mesaj

Bunu Çözebilirmisin? :))))

Bunu Çözebilirmisin? :))))

Peki, o zaman ben söyleyeceğim!

Anaokulunda ki tüm çocukların cevabı “SOL” olmuştu.

sizce neden...????

CEVAP : AŞŞAĞIDA.

.
insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

eminkms

eminkms

“Neden sol” sorulduklarında, yani “nasıl anladın ki otobüs sol tarafına hareket ediyor?

Çocukların cevabı şu olmuş: “ÇÜNKÜ OTOBÜSÜN KAPILARI GÖRÜLMÜYOR”!

SELAMETLE KALINIZ.

İnsanlar başaklara benzer içleri boşken başları havadadır '; doldukça eğilirler...

insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

ey maşallah o çocuklara ben çözemedim vallahi.gelecekte yeni einstein'lar yetişyo galiba
eminkms

eminkms

Vesikalık fotoğraf :)

Vesikalık fotoğraf :)

Vesikalık fotoğraf
Temel ile dursun ise basvurmuslar ve sirket bunlardan 8 adet vesikalik fotograf istemis bunlar da tamam deyip dusunmusler ulan belden yukari 8 fotograf nasil bulacagiz. Neyse temel bir fikir atmis ortaya bir cukur kazalim ve belimize kadar girer cektiririz.Dursun da evet ya bayagi bir guzel fikir demis ve temele sen cukuru kaz bende fotograf makinasi getireyim demis.Neyse dursun bir gelmis bir de ne gorsun temel 8 tane cukur kazmis dursun hemen atlamis tabi ulan olum ne yaptun 8 cukura ne gerek vardi?

- Ben zaten 8 tane fotograf makinasi getirmistum

eminkms

eminkms

sıra ya geç!

sıra ya geç!

Temel bir gün trabzona gitmek için bilet almaya geldiğinde görevli yerinde oturmuş gazete okuyordu.etrafta hiç kimse yok tu ve görevliye

- "ula uşağum bana ordan bir trabzona bilet ver da" dedi.görevli hiç bakmadan sıra ya geç! dedi.temel etrafına bakındı ve kimsenin olmadığını görünce tekrardan

- "la uşağum ordan bana trabzona bir bilet ver" dedi gine.adam yine sıraya keç!dedi.temel tekrar sorduğunda gine aynı cevabı alınca kızdı tabi ve görevliye bir tane vurdu görevli gözü mor apar topar ayağa kalktı ve;

- "ula kim vurdu bana" diyince temel atıldı

- "ula bu kadar kalabalığın içinde ne biliyim sağa kim vurdu da."

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.