Farz
192.682 görüntülenme · 2.078 yanıt
adamın biri kurban kesmesini bilmiyomuş koyunu alıp camiye gitmiş elinde bıçaklacamiye girmişaranızda müslüman varmı demiş dedenin biri ben müslümanım demiş dede kurbanı kasmiş adama dönüp ben yoruldum evlatsen bundan sonrası iççin başkasını buldemiş adam kanlı bıçakla camiye girrip cemate aranızda başka müslüman varmı diye sorunca cematte herkes korkmuş ve imama bakmışlar imanda ne lan iki rekat namaz kıldırdık müslümanmı olduk demiş
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
Sütlü kahve:)(ayy çok güldüm:)
Birgün temelle dursun bişe iççmeye karar vermişler..Temel demiş süt içelim dursun demiş kahve içelim....Temel demiş süt içelim dursun demiş kahve içelim....bir türlü karar verememişler..demişler televizyonu açalım...erkek çıkarsa kahve ...kadın çıakrsa süt içelim...televizyonu açmışlar...bide bakmışlar bülenn ersoy çıkmış...demişleri o zaman sütlü kahve içelimm....:a15::a04::a45:
Birgün temelle dursun bişe iççmeye karar vermişler..Temel demiş süt içelim dursun demiş kahve içelim....Temel demiş süt içelim dursun demiş kahve içelim....bir türlü karar verememişler..demişler televizyonu açalım...erkek çıkarsa kahve ...kadın çıakrsa süt içelim...televizyonu açmışlar...bide bakmışlar bülenn ersoy çıkmış...demişleri o zaman sütlü kahve içelimm....:a15::a04::a45:
:D beğendiğinize sevindim............
Selamu aleykum kimsenin elinde senedi yoktur... Sözleri ilk duyduğumda beni derinden etkilemişti o ilahiyi hiç sikilmadan dinlyorum allah binlerce kez razi olsun bu cümleyi yazdiğin için............
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5043-farz · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.