Farz
192.652 görüntülenme · 2.078 yanıt
neyseki çok fazla kişi taşımıyormuş ismimi nerden bulursunuz böyle şeyleri kardeşim teşekkürler.
:a21: :a21: :a21:
çok güzel moral olmuştu ki yikama yağlama gelene kadar moralim yine bozuldu
çok güzel teşekkürler
çok güzel teşekkürler
sarmaşıkçok komikti sağolasın....
Selamun aleyküm ...rica ederim ne demek kardeşim size birkaç saniye de olsa tebessüm ettirebildiysem ne mutlu bana...Selametle kalın inşaALLAH , hayırlı ve bereketli ramazanlar olsun...
ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
sindycok güzel eline saglık..
:a35:Selamun aleyküm sindy kardeşim beğenmen beni sevindirdi inşaALLAH yüzünden gülümseme hiç eksik olmaz...hayırlı ve bereketli ramazanlar...:a15:
B)
elifalivalla işlerden bunalmıştım çok iyi geldi Allah razı olsun emeğine sağlık:a16:
Selamun aleyküm Allah sizden de razı olsun...bazen çalışmak insanı hem bedenen hem de ruhen yoruyor...bilirim bu yorgunluğu...Sizin de gözlerinize sağlık...yüzünüzden tebessümün eksik olmaması temennisi ile...
Hayırlı ve bereketli ramazanlar...
Hayırlı ve bereketli ramazanlar...
B)
cerennurumgüzelmiş hakikaten bende çok güldüm selametle
Selamun aleyküm ablacığım...beğenmen beni oldukça sevindirdi...Allah ağlatmasın , yüzünü her daim güldürsün ( Amin! ) Selam ve dua ile...hayırlı ve bereketli ramazanlar...
B)
ÇOK GÜZELDİ...
Hakkaten moralim bozuktu iyi güldüm..
sende gül Allah ın izniyle kardeşim..
Saolasın
Hakkaten moralim bozuktu iyi güldüm..
sende gül Allah ın izniyle kardeşim..
Saolasın
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5043-farz · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.