Farz
192.641 görüntülenme · 2.078 yanıt
<DAMLA>teşekkür ederim ablacım da onu talip amcamdan aldım tatlı ama mutsuz işte ben gibi
bende senin avatarına 10 üzerinden 8 veriyorum ablacım
hayırıdrı cnm kardeşim? kötü birşey yoktur inş...
<DAMLA>yok ablacım köyü birşey iç huzursuzluk işte
anladım güzel kardeşim içini ferah tutmaya çalış .. kötü şeyler getırme aklına ..
güzel bır abdest al duanı et inş gecer huzursuzluğun DAMLAM... hayırlı geceler dılıyorum ... dua ile ... Rabbıme emanet ol...:gulegule
cennet_agacianladım güzel kardeşim içini ferah tutmaya çalış .. kötü şeyler getırme aklına ..
güzel bır abdest al duanı et inş gecer huzursuzluğun DAMLAM... hayırlı geceler dılıyorum ... dua ile ... Rabbıme emanet ol...:gulegule
evet ablacım
sanada hayırlı geceler
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
sanada hayırlı geceler
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
selamünaleyküm.
avatar daki bebeğin saflığına,temziliğine güzelliğine,10 üzerinden 10 olsun.
selam ve saygılarımla.
avatar daki bebeğin saflığına,temziliğine güzelliğine,10 üzerinden 10 olsun.
selam ve saygılarımla.
sayın cevdet-71 kardeşim.
sizin avatarınıza verilecek sanırım bir puan yok.dua ediyorum.içimizi yakıp bizlere gerçekleri hatırlattığı için.mevlama emanet olunuz.
selam ve saygılarımla.
sizin avatarınıza verilecek sanırım bir puan yok.dua ediyorum.içimizi yakıp bizlere gerçekleri hatırlattığı için.mevlama emanet olunuz.
selam ve saygılarımla.
cennet_agaciVealeyküm Selam Bende Size 10 üzerinden 10 Veriyorum...:G
S.Aleyküm Beğendiğim için 10 üzerinden 10...
Güle Kokusunu Veren Rabime Emanet Olunuz.[/
Ümmü-Selemehayirli geceler size 10 üzerinden 10 veriyorum anlamlii cünki..slm ve dua ile..B)B)
S.Aleyküm 10 üzerinden 6 veriyorum.
Allah ve Muhhammet isimleri olan avatorlere puan vermek kanımca doğru değil çünkü hepsi en güzeline layık
Not: bir sefer puan veren bir daha puan vermese daha güzel olmazmı!!
Güle Kokusunu Veren Rabime Emanet Olunuz.
Wessellam
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5043-farz · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.