ben batuhan
1.456 görüntülenme · 20 yanıt
*batuhan*selamunaleykum
inşaallah hayırlı olur benim için
hayırlı zamanlar geçirmek nasip olsun
Aleyküm selam kardeşim.İnşallah hayırlı olur dediğiniz gibi.İnsanların hayırlısı insanlara faydalı olandır buyurulmuş hadis-i şerifte.Faydalı olmanızı Cenab-ı Hak ihsan buyursun.Selametle kalın..
*Dilini muhafaza et, seni sokmasın. Çünkü o, büyük bir yılandır.
* Allahü teâlâ rızka kefildir ama imana kefil değildir.
* Allahü teâlâ rızka kefildir ama imana kefil değildir.
mektubat[sıze="3"]
aleyküm selam kardeşim.inşallah hayırlı olur dediğiniz gibi.insanların hayırlısı insanlara faydalı olandır buyurulmuş hadis-i şerifte.faydalı olmanızı cenab-ı hak ihsan buyursun.selametle kalın..[/sıze]
inşaallah
başka sietelere de üyeydi
allah hayırlı etsin amin
güzel bilgilere inşaallah
ve aleykum selam kardeşim.hoşgeldiniz sefa getirdiniz.umarım hakkınızda hayırlısı olur.faydalı forumlarınızı bekliyoruz:).dua ile kalın vesselamB)

Nevin_1982ve aleykum selam kardeşim.hoşgeldiniz sefa getirdiniz.umarım hakkınızda hayırlısı olur.faydalı forumlarınızı bekliyoruz:).dua ile kalın vesselamB)
inşallah hayırlı olur
incelemekteyim formları özellikle şiir bölümünü
şair olan çok kişi varmış
*batuhan*inşallah hayırlı olur
incelemekteyim formları özellikle şiir bölümünü
şair olan çok kişi varmış
hım sizinde şairlik yeteneğiniz var heralde:)bekliyoruz eğer varsa şiirlerinizi sevgili kardeşim.selam ve dua ile kalın

Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Aleykümsdelam kardeşimiz;
Hoş geldiniz,üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun,faydalı,yararlı ve kaynaklara dayalı paylaşımlarınızı bekliyor bu paylaşımalar ile meşguliyetinizi dua ve ümid ediyoruz.
Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız,hayırlı ve bereketli günler olsun kardeşimiz.
Hoş geldiniz,üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun,faydalı,yararlı ve kaynaklara dayalı paylaşımlarınızı bekliyor bu paylaşımalar ile meşguliyetinizi dua ve ümid ediyoruz.
Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız,hayırlı ve bereketli günler olsun kardeşimiz.
SELAMÜN ALEYKÜM ÜYELİĞİNİZ HAKKINIZDA DİLERİM HAYIRLARA VESİLE OLUR.HAYIRLI OLSUN İNŞAALLAH SELAM VE DUA iLE
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
Misafirin gönlü Allah'ın tahtı,
Misafir sevenin şen olur bahtı,
Şiirlerini bekleriz hep tatlı tatlı,
Hoş geldin kardeşim site sizindir.
V.a. selam kardeşim!Şairi şiirle karşılamak gerek diye düşündüm musadenizle.
Misafir sevenin şen olur bahtı,
Şiirlerini bekleriz hep tatlı tatlı,
Hoş geldin kardeşim site sizindir.
V.a. selam kardeşim!Şairi şiirle karşılamak gerek diye düşündüm musadenizle.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/50425-ben-batuhan · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.