RE: Yeni Yazdım Kardeşlerim nasıl olmuş ?
RE: Yeni Yazdım Kardeşlerim nasıl olmuş ?
yolcu_1980 yazdı:
bırakın arkadaşlar böle ilahileri,hikayeleri bizler zaten bu duruma duygusallığımız yünden gelmedikmi duygularla değil akılla hareket edelim.......ağzına sağlık yinede...s.aB)
ben bu zihniyette olan insanları anlayamıyorum müslüman dediğin duygusal olur yumuşak kalbli olur demekki siz taş kalblinin tekisiniz benim kardeşime burda kimse olumsuz bir kelime kullanamaz eğer bir yanlışı olsa eleştirin derim saygı duyarım ama ortada bir yanlışmı var birgüzellik var buna tepki göstermenize izin vermem sizi esefle kınıyorum edebi yönleri güçlü olan tüm kardeşlerimi desteklemek biz müslümanların din kardeşlik görevidir değerli kardeşim mustafa sakın bu olumsuz insanların sözlerini kale alıpta üzülmeyesin bir soğukluk gelmesin sana seni okuyan bir kişi dahi olsa doğru olduğuna inandığın davadan vazgeçme ben acizane ablan olarak daima senin destekçinim ve duacınım inş kişinin konuştuğu söz onun kalitesini gösterir hz mevlana şöyle bir söz söylemiş eğer söylediğin söz gül ise sen bir gül bahçesisin anlayana bu söz çok şey ifade eder dua ile kardeşim rabbim kalemine güç versin ilhamını arttırsın inş allaha emanet ol selametle yolun açık olsun