RE: Hanımlara Özel !!!
RE: Hanımlara Özel !!!
FATOS_TELSIM yazdı:
MÜSLÜMAN PES ETMEZ AMA BAKTINKİ DEGİŞMİYORLAR ARKADAŞ ÇEVRENİ BIRAKICAKSIN.
kardeşim öyle diyorsun ama onları çok seviyorum ben hepsi çok iyi insanlar sadece dünyaya dalmışlar ahireti unutmuşlar ben gözlerin açma derdindeyim bazen anlaşıyoruz ben onların istediğini yapıyorum onlarda benim mesala cafeye gidelim diyolar tamam diyolar ama biz seçicez gideceğimiz yeri diyolar tamam diyorum gidilen yer içkili ben içmiyorum tabi biraz oturup kalkıyoruz ertesi gün şimdi benim istediğim yere gidicez diyorum tamam diyolar bi sohbete allahın kelamının okunduğu yere veya büyük camilere gidiyoruz sadece o an etkileniyorlar sen haklısın diyorlar benden ayrılıyorlar ertesi gün bi bakıyorum yine aynılar
geçen gün bir arkadışım çok morali bozukmuş telde konuştuk ben bira içicem gelsene sende dedi gittim ama o gün ona o birayı içirmedim ama neler yaptım içmesin diye saatlerce konuştuk canını sıkan konuyu anlattı ben dinledim fikir verdim yorum yaptım dinden hiç bahsetmedim günah içme demedim ama o gün içirmedi ona sonra ertesi gün duydum başka bi arkadaşıyla gitmiş içimiş yine yani hep yanında olsam belki faydası olcak ama olamıyorum hep yanında allah bizlere yardım etsim inş.