merhaba,

1.573 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
nuruuhayat

nuruuhayat

Yeni Üye · 1 mesaj

bu siteyi tesadüf sonucu buldum. Bilmediğim çok şey var öğrenmek istiyorum Cuma duasının okudum inanılmaz keyif aldım.
beyaz glayör

beyaz glayör

Mübarek Üye · 557 mesaj

umarım bu tesadüf senin için hayırlı olur hoşgeldin...
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

Hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun...

Faydalı bilgileri paylaşmak ümidiyle..

selametle kalın...

Luvi

Luvi

Mübarek Üye · 1.209 mesaj

Rahman ve Rahiym olan ALLAH'ın adıyla,
Tevafuki olarak buraya gelmene izin veren ALLAH cc'na hamdolsun. İnşallah hayırlı paylaşımlar olur.

Selam ve dua ile...
nurışığı

nurışığı

Kıdemli Üye · 479 mesaj

Selamün Aleyküm kardeşim
Hoşgeldiniz inşAllah üyeliğiniz hayırlı olur
Selametle kardeşim Hak Teala yar ve yardımcınız olsun
ERZURUMLİ

ERZURUMLİ

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

nuruuhayatbu siteyi tesadüf sonucu buldum. Bilmediğim çok şey var öğrenmek istiyorum Cuma duasının okudum inanılmaz keyif aldım.

Esselamu aleykum,

Kıymetli büyüğüm dinimizde tesadüfe yer yoktur Hak Teala herşeyi bilir ve yaratır,tesadüfen olaylar gelişecek olsaydı kaderin yada kazanın bir hükmü olmazdı bu vesileyle insanlar derdiki bu benim başıma gelen şey tesadüfen oldu bu Allah'ın (c.c) Kazası değildir (haşa),buna açıklama getirdikten sonra şimdi bu durumda senin buraya gelmen de Allah Telanın sana bir kazası idi o istedi sen buraya geldin,acaba bir sıkıntınmı vardı derman arıyorsun yoksa birine seni merhemmi etmekti maksadı,dini bir eksiğin mi vardı yoksa bir yere asacağın bir konu ile bizim birimizin eksiğini mi gidereceksin veya bir güzel duan ile birine bir hayırmı dileyeceksin ,Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler,arif olan Hak Tealanın yaptığı güzel işleri seyretmek tir,
Hayırlı paylaşımlar dileklerimle tekrar hoş geldiniz sefalar getirdiniz...:)
Dünya-Ahireti

Dünya-Ahireti

Kıdemli Üye · 149 mesaj

hoşgendin :D
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

Hoşgeldiniz, üyeliğiniz hayırlı olsun...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.