Bir Kimyacı,Bir Fizikçi Ve Bir Matematikçi...

989 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
Rümeysa Nur

Rümeysa Nur

Üye · 33 mesaj

Kimisi yalnızca tebessüm ettirir,işte onlardan bir tanesi...
Bir kimyacı bir fizikçi ve bir matematikçiyi ayrı odalara koymuşlar.Her birine aynı yaş pastadan vermişler.1 saat içinde her seferinde yediklerinin yarısını yiyerek pastayı bitirmelerini istemişler.1 saat geçmiş önce kimyacıya bakmışlar,pasta duruyor.Kimyacı: Kimyada temel kural hiç bir şey kaybolmaz. Bu kuralı çiğneyemem.Bu yüzden yemedim. Matematikçinin pastası da duruyormuş.Matematikçi: Hiç bir sayının yarısı 0 değildir.Bu yüzden yemedim.En son fizikçiye bakarlar pasta yok.Şöyle demiş: Biz fizikçiler yaklaşık olarak hesaplarız.O nedenle hepsini yedim... ;;):a35:
kalemgenç

kalemgenç

Kıdemli Üye · 499 mesaj

emeğine sağlık. hoştu.Allaha emanet ol.
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

çok güzeldi kardeşim. emeğinize sağlık.
bu arada hoşgelmişsiniz.
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
ERZURUMLİ

ERZURUMLİ

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

Rümeysa NurKimisi yalnızca tebessüm ettirir,işte onlardan bir tanesi...
Bir kimyacı bir fizikçi ve bir matematikçiyi ayrı odalara koymuşlar.Her birine aynı yaş pastadan vermişler.1 saat içinde her seferinde yediklerinin yarısını yiyerek pastayı bitirmelerini istemişler.1 saat geçmiş önce kimyacıya bakmışlar,pasta duruyor.Kimyacı: Kimyada temel kural hiç bir şey kaybolmaz. Bu kuralı çiğneyemem.Bu yüzden yemedim. Matematikçinin pastası da duruyormuş.Matematikçi: Hiç bir sayının yarısı 0 değildir.Bu yüzden yemedim.En son fizikçiye bakarlar pasta yok.Şöyle demiş: Biz fizikçiler yaklaşık olarak hesaplarız.O nedenle hepsini yedim... ;;):a35:

:a04::a04::a04::a04::a04::a04: Eline sağlık :a04::a04::a04::a04::a04::a04:
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

eline sağlık güzeldi...
__rumeysa__

__rumeysa__

Aktif Üye · 93 mesaj

emeğine sağlık rümeysa nur çok güzeldi bu arada galiba seninle adaşız
northerner

northerner

Kıdemli Üye · 253 mesaj

:a01::a01::a01:
Rümeysa Nur

Rümeysa Nur

Üye · 33 mesaj

Bilmukabele.Allah hepimizden razı olsun.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.