DELİKSİZ ORUÇ
1.826 görüntülenme · 10 yanıt
B) hepimizin ramazanı mübarek olsun.RABBİM ORUÇLARIMIZI KABUL ETSİN....DELİKSİZ ORUÇ TUTMAYI NASİP ETSİN.....ORUÇ MÜ'MİNİN KALKANIDIR..BUYURULMUŞTUR...SÖYLENEN HER KÖTÜ SÖZ ,GIYBET,YALAN O KALKANDA BİR DELİK AÇILMASINA SEBEP OLUR.DELİK KALKANDANDA SAHİBİNİ KORUYAMAZ...PEYGAMBER EFENDİMİZ ;''YALAN KONUŞMAYI,VE YALAN SÖZLERLE AMEL ETMEYİ TERKETMEYEN KİMSENİN,YEMESİNİ,İÇMESİNİTERKETMESİNE ALLAH'IN İHTİYACI YOKTUR.''BUYURMUŞTUR....B) B) B)
RE: DELİKSİZ ORUÇ
selamun aleyküm kardeşim.ALlah(CC) razı olsun..çok sağol kardeşim bu güzel hatırlatma için.selam ve dua ile..
selamun aleyküm kardeşim.ALlah(CC) razı olsun..çok sağol kardeşim bu güzel hatırlatma için.selam ve dua ile..
gercekten ole... zaten baska gunlerde de yemek yemeden gecinmek oluyor, yani mumkunsuz degil... Ama icden, ruhen kendini oruc etmek her zaman mumkun olmuyo. Bazen seytana uyuyoruz... Allah hepimize orucu gerekli oldugu gibi tutmamiza yardimci olsun ve oruclarimizi gercek oruclardan karar versin Insaallah! AMIN!
gercekten ole... zaten baska gunlerde de yemek yemeden gecinmek oluyor, yani mumkunsuz degil... Ama icden, ruhen kendini oruc etmek her zaman mumkun olmuyo. Bazen seytana uyuyoruz... Allah hepimize orucu gerekli oldugu gibi tutmamiza yardimci olsun ve oruclarimizi gercek oruclardan karar versin Insaallah! AMIN!
ALLAH razı olsun kardeşim bide ben hatırlatma yapayım ramazanda çookça tevbe edelim nitekim ALLAHIN RESULU BUYURUYOR"RAMAZNA YETİŞİPDE GÜNAHLARINI AFETTİRMEDEN BİTİREN KİMSEYE YAZIKLAR OLSUN " inşallah bu ahir zamanda dua için açılan eller boş çevrilmeden yüzümüze kapanır ve günahlarımız tel tel dökülür
ALLAH razı olsun kardeşim bide ben hatırlatma yapayım ramazanda çookça tevbe edelim nitekim ALLAHIN RESULU BUYURUYOR"RAMAZNA YETİŞİPDE GÜNAHLARINI AFETTİRMEDEN BİTİREN KİMSEYE YAZIKLAR OLSUN " inşallah bu ahir zamanda dua için açılan eller boş çevrilmeden yüzümüze kapanır ve günahlarımız tel tel dökülür
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5023-deliksiz-oruc · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- oruç..oruç...oruç... Ramazan Ayı 13 cevap
- İllede Oruç...İllede Oruç Recep Ayı 3 cevap
- Oruç Tutmak Ya Da Tutturan Oruç Ramazan Ayı 5 cevap
- şevval ayınca hep beraber oruç tutmaya var mısınız??? Şevval Ayı 74 cevap
- *mubarek günlerde oruç* İslami Bilgi ve Kaynaklar 2 cevap
- Oruç ve Ramazan Ayının Fazileti Ramazan Ayı 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.