bitki uzmanı
21.174 görüntülenme · 232 yanıt
Selamün aleyküm kardeşim çocuklarda özellikle yatma pozisyonunda artan öksürük için ne önerirsiniz? ateş yok. hafif burun akıntısı var. siyah turp yapıyordum balla ama evde yok şu anda. hem uyuyor hem öksürüyor yazık.
hayri07, post: 950212, member: 62852hoş geldin kardeşim RABBİM üyeliğini daimi eyler İNŞAALLAH SELAMETLE KAL.
allahım razı olsun siz birşeyler sordukça gücüm yettikce seve seve yazarım allahım saglık versin yeter çok teşekkürler
ruyet, post: 950313, member: 89711selamünaleyküm,oğlum un sinüzit ,faranjit rahtsızlığı sık sık tekrar ediyor yardımcı olursanız sevinirim
aleykümselem
geçmiş olsun isveç şurubu gargara yada adaçayı,mersin yapragı hatmi papatya gargarasıda olabilir ayrıca bu bitkileri demleyip içir allah şifa versin kaç yaşında?
sıla1, post: 950612, member: 60391Selamün aleyküm kardeşim çocuklarda özellikle yatma pozisyonunda artan öksürük için ne önerirsiniz? ateş yok. hafif burun akıntısı var. siyah turp yapıyordum balla ama evde yok şu anda. hem uyuyor hem öksürüyor yazık.
geçmiş olsun kaç yaşında?
şifacıı, post: 950709, member: 52109aleykümselem
geçmiş olsun isveç şurubu gargara yada adaçayı,mersin yapragı hatmi papatya gargarasıda olabilir ayrıca bu bitkileri demleyip içir allah şifa versin kaç yaşında?
ALLAH CC RAZI OLSUN OĞLUM 18 YAŞINDA şu anda hasta yatıyor isveç şurubu nu nasıl bulabilirim teşekür ederim.
sıla1, post: 950612, member: 60391Selamün aleyküm kardeşim çocuklarda özellikle yatma pozisyonunda artan öksürük için ne önerirsiniz? ateş yok. hafif burun akıntısı var. siyah turp yapıyordum balla ama evde yok şu anda. hem uyuyor hem öksürüyor yazık.
çocukların savunma sistemini ve bagışıklık sistemini bu dönemde güçlendirmek gerekir arı sütü bal polen yedirin öksürük içinde gögsü yumuşatıcı adaçayı hatmi ayva hapragı kullanını demleyip içirin allahım şifa versin
ruyet, post: 950814, member: 52109ALLAH CC RAZI OLSUN OĞLUM 18 YAŞINDA şu anda hasta yatıyor isveç şurubu nu nasıl bulabilirim teşekür ederim.
çok geçmiş olsun aktardan bulabilirsiniz umarım faydasını görür allahım şifa versin üzüldüm şimdi hemen temin edin kullansın olurmu
şifacıı, post: 951939, member: 60957çocukların savunma sistemini ve bagışıklık sistemini bu dönemde güçlendirmek gerekir arı sütü bal polen yedirin öksürük içinde gögsü yumuşatıcı adaçayı hatmi ayva hapragı kullanını demleyip içirin allahım şifa versin
Allah razı olsun kardeşim yapıp içiricem birazdan teşekkürler.
Hoşgeldiniz
Hayırlı olsun üyeliğiniz
Benimde bitkilere ve bitkisel tedavilere çok ilgim var
Siz profesyonel olarak mı ilgileniyorsunuz?
Maşallah baştan sona okudum çok yararlı bilgiler vermişsiniz
Allah razı olsun
Benimde bir sorum olacaktı
Panik atak, depresyon ve stres için ne kullanabiliriz?
Şimdiden teşekkürler
Hayırlı olsun üyeliğiniz
Allah razı olsun
Şimdiden teşekkürler
beyza3 ↗Hoşgeldiniz
Hayırlı olsun üyeliğiniz
Allah razı olsun
Şimdiden teşekkürler
çok teşekürler evet üniversitede bu bölümü okudum ve yurt dışında egitim aldım bir çok ülkede şuan üniversitede çalısıyorum ve özel sektörde bitki uzmanlığı yapıyorum.rahatsızlıga gelince kimde ve ne zamandır yaşıda sölerseniz seve seve cevaplarım...
fatma_66, post: 954097, member: 2021selamün aleyküm benimde bir sorum olacaktı
yüzdeki lekeler için yani çiller için bi maske varmı bide
aleykümselam yüzdeki lekeleri geçirmek gerçekten zordur bir sürü ürün alırsınız yaparsınız sonuç almassınızı ama müşterilerimin faysasını gördügü çil sil adlı bir ürün var yag karısımı bunu kullanabilirsiniz
şifacıı, post: 954088, member: 59716çok teşekürler evet üniversitede bu bölümü okudum ve yurt dışında egitim aldım bir çok ülkede şuan üniversitede çalısıyorum ve özel sektörde bitki uzmanlığı yapıyorum.rahatsızlıga gelince kimde ve ne zamandır yaşıda sölerseniz seve seve cevaplarım...
Bende var
32 yaşındayım
Yani 1 yıl ilaç kullandım 2 sene önce
O zamanlar iyiydim ama bu sıralar gene tekrarladı
beyza3Bende var
32 yaşındayım
Yani 1 yıl ilaç kullandım 2 sene önce
O zamanlar iyiydim ama bu sıralar gene tekrarladı
çok geçmiş olsun beyza hanım kesinlikle kullanmanızı tavsiye edicem bitkiler var uykusuzluk vermı yada ne gibi sıkıntlar yyaratıyor sölerseniz hemen yazıcam
selamun aleykum şifacı kardeşim öncelikle sitemize hoşgeldiniz.bende birşey sormak istiyorum.26 yaşındayım ama cocuklugumdan beri iştahsızlık prablemim var cok doktorlara gittim ve 47 kiloyum kilo alamıyordum bir ara gece yatarken bal ve süt içtim 50 kiloya cıkmıştım yine verdim.ve bende cok halsizlik oluyor yorgunluıga gelemiyorum bundan sebeb cok doktora gittim ama hiç bir şey yok.şu son zamanlardada kemik agrılarım cok oluyordu ve cok halsiz oluyordum yine doktora gittim beni psikologa yönlerdirdi.henuz gitmedim ama bana bir şeyler tavsiye ederseniz cok sevinirim.selametle kalın
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/50102-bitki-uzmani · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.