Eşiniz Huysuzluk Yapıyorsa

7.160 görüntülenme · 18 yanıt

Paylaş:
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

Hanımının güzel huylu olmasını isteyen, önce kendisi güzel huylu olmalıdır! Kur''an-ı kerimde, insana gelen musibetlerin, günahları sebebiyle geldiği bildirilmektedir. O halde, dinimizin emir ve yasaklarına riayet eden, hanımı ile iyi geçinir.

Fudayl bin Iyad hazretleri buyuruyor ki:
(Dine uygun olmayan bir iş yaptığımı, hanımımın huysuzluğundan anlardım. Hemen o işime tövbe ettiğim zaman, hanımımın huysuzluğu da giderdi. Böylece tövbemin kabul edildiğini de anlardım.)

Selam ve dua ile

abı_hayat

abı_hayat

abı_hayat

abı_hayat

elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

allah razi olsun kardesim emegine saglik

smmmtuba

smmmtuba

Mübarek Üye · 1.639 mesaj

Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü
:)
Allahü teala razı olsun kardeşim, teşekkür ederiz. Afiyet ve selametle kalın inşallahü teala.
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekâtûhû vel mağfiratûhû

Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.
ruyet

ruyet

Kıdemli Üye · 343 mesaj

Allah CC razı olsun emeğine sağlık kardeşim a.e.o
abı_hayat

abı_hayat

elifimbenim, post: 934106, member: 94581allah razi olsun kardesim emegine saglik

Gözlerinize sağlık, ecmain olsun inş.

Allaha emanet olun kardeşim...
abı_hayat

abı_hayat

smmmtuba, post: 934108, member: 94698Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü
:)
Allahü teala razı olsun kardeşim, teşekkür ederiz. Afiyet ve selametle kalın inşallahü teala.

Vealeykümselam kardeşim.

Gözlerinize sağlık, cümlemizden olsun inş..

Allaha emanet olun...
abı_hayat

abı_hayat

ruyet, post: 934114, member: 94698Allah CC razı olsun emeğine sağlık kardeşim a.e.o

Amin sizdende razı olsun inş.

Gözlerinize sağlık kardeşim....
abı_hayat

abı_hayat

hayri07

hayri07

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

RABBİM razı olsun kardeşim selametle.........
abı_hayat

abı_hayat

hayri07, post: 941052, member: 93299RABBİM razı olsun kardeşim selametle.........

Amin kardeşim sizdende razı olsun inş.

Gözlerinize sağlık.

Allaha emanet olun....
Elifh

Elifh

Üye · 44 mesaj

Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.selamün aleyküm inşallah yinemi sen demezsiniz ama çok güzel konular peki bu tahammülü eşe göstermeke gerekiyorsa eğer çok zor bi şey elinize sağlık selametle kalın
Elifh

Elifh

Üye · 44 mesaj

Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.selamün aleyküm inşallah yinemi sen demezsiniz ama çok güzel konular peki bu tahammülü eşe göstermeke gerekiyorsa eğer çok zor bi şey elinize sağlık selametle kalın
Elifh

Elifh

Üye · 44 mesaj

ayyyy ne yaptım ben özür dilerim
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

Maşaallah bu bayanlar varya;aynı keser gibi, hep kendi taraflarına yonuyorlar kamgayı,yahu ne olur birazda testere gibi olun,bir sana,bir bana.
Emeğine sağlık kardeşim.Koca eve girdiği zaman yüzü gülmeyen hanım kocayıda çileden çıkarır elbet.Rabbım her iki tarafada kolaylıklar versin inş.
Efendimiz S A V .''''Kocası kendisinden razı olmadan ölen kadın,cennete gidemez.''' buyurmuşlardır .
Selametle kalın kardeşim.
abı_hayat

abı_hayat

Elifh, post: 949882, member: 45690Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.selamün aleyküm inşallah yinemi sen demezsiniz ama çok güzel konular peki bu tahammülü eşe göstermeke gerekiyorsa eğer çok zor bi şey elinize sağlık selametle kalın

Vealeykümselam kardeşim,

Elbet zor olacak, kolay olurmu gül misali geçinmek.

Rabbim zorda olsa başaranlardan olmayı nasip etsin....:a35:
abı_hayat

abı_hayat

Elifh, post: 949886, member: 47253ayyyy ne yaptım ben özür dilerim

Rica ederim...:a12:

Allaha emanet olun....
abı_hayat

abı_hayat

Kur'ana sevdalı, post: 949906, member: 18214Maşaallah bu bayanlar varya;aynı keser gibi, hep kendi taraflarına yonuyorlar kamgayı,yahu ne olur birazda testere gibi olun,bir sana,bir bana.
Emeğine sağlık kardeşim.Koca eve girdiği zaman yüzü gülmeyen hanım kocayıda çileden çıkarır elbet.Rabbım her iki tarafada kolaylıklar versin inş.
Efendimiz S A V .''''Kocası kendisinden razı olmadan ölen kadın,cennete gidemez.''' buyurmuşlardır .
Selametle kalın kardeşim.

Yapmayın kardeşim tarafsız olmaya çalışıyorum.

Aile başlığı altındaki diğer yazılarıma bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.:a35:
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.