Efendimizin (salallahualeyhivesellem) İrad Ettiği İlk Hutbe!

956 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm..
Emeğinize sağlık.. Efendimiz (s.a.v)'in ilk hutbesini vesilenizle dinleme ve indirme imkanına eriştim. Rabbimiz razı olsun.. Sacit Onan da güzel seslendirmiş.. Rabbimiz, ondan da ebeden razı olsun... Her sözü ile çağları aşan Efendimiz (s.a.v) sadece saadet asrında değil; Rahmetenlil- Alemin sıfatıyla ahir zamanda da şifa ve sözleriyle evrensel inşallah.. Selam ve Dua ile, Rabbimize emanet olunuz.
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

esselamün aleyküm
çok güzel bir paylaşımdı Ellerinize sağlık emeğinize sağlık...
Allahın rahmet ive bereketi üzerinize olsun...

bastığı kumların zerresine kurban olduğumun Güllerin Allemlerin efendisi yine titredi yüreğimin ince telleri
yine döküldü alnımdan inci terleri
yine gözümü buğuladı hasretiyle yandığım...
geçtiği yerlere kurban olduğum Salat ve selamlar olsun sana.....
gurbette

gurbette

Mübarek Üye · 2.850 mesaj

aliye_aliye
Selamün Aleyküm..
Emeğinize sağlık.. Efendimiz (s.a.v)'in ilk hutbesini vesilenizle dinleme ve indirme imkanına eriştim. Rabbimiz razı olsun.. Sacit Onan da güzel seslendirmiş.. Rabbimiz, ondan da ebeden razı olsun... Her sözü ile çağları aşan Efendimiz (s.a.v) sadece saadet asrında değil; Rahmetenlil- Alemin sıfatıyla ahir zamanda da şifa ve sözleriyle evrensel inşallah.. Selam ve Dua ile, Rabbimize emanet olunuz.

Vealeykumselam kardesim
cok özür dilerim cok geciktim cevap yazmada bende simdi gördum konularima bakarken sizin mesajinizi
hakkinizi helal edin lutfen kardesim
Allah Celle celaluh razi olsun
gurbette

gurbette

mir_erhanesselamün aleyküm
çok güzel bir paylaşımdı Ellerinize sağlık emeğinize sağlık...
Allahın rahmet ive bereketi üzerinize olsun...

bastığı kumların zerresine kurban olduğumun Güllerin Allemlerin efendisi yine titredi yüreğimin ince telleri
yine döküldü alnımdan inci terleri
yine gözümü buğuladı hasretiyle yandığım...
geçtiği yerlere kurban olduğum Salat ve selamlar olsun sana.....

Vealeykum selam degerli kardesim
sizdende özür diliyorum hakkinizi helal edin az önce aliye kardesime aciklama yapmistim konularima bakarken sizin mesaj yazdiginizi yeni farkettim lutfen kusura bakmayin

Allah'u Teala'ya emanet olunuz.
gurbette

gurbette

[medya]
gurbette

gurbette

[medya]
'' Allah Resulunün İlk Hutbesi ''
Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
Azizİslam

Azizİslam

Mübarek Üye · 1.330 mesaj

Paylaşımları göremedim galiba benden kaynakalnan bir sorun ama yinede Allah razı olsun
gurbette

gurbette

AzizİslamPaylaşımları göremedim galiba benden kaynakalnan bir sorun ama yinede Allah razı olsun

degerli kardesim video yu ilk denememde yukleyemedim ikinci denememde ancak yukleyebildim belki o yuzden görememis olabilirsiniz..
selametle insaALLAH
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.