Efendimizin (salallahualeyhivesellem) İrad Ettiği İlk Hutbe!
956 görüntülenme · 8 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm..
Emeğinize sağlık.. Efendimiz (s.a.v)'in ilk hutbesini vesilenizle dinleme ve indirme imkanına eriştim. Rabbimiz razı olsun.. Sacit Onan da güzel seslendirmiş.. Rabbimiz, ondan da ebeden razı olsun... Her sözü ile çağları aşan Efendimiz (s.a.v) sadece saadet asrında değil; Rahmetenlil- Alemin sıfatıyla ahir zamanda da şifa ve sözleriyle evrensel inşallah.. Selam ve Dua ile, Rabbimize emanet olunuz.
Emeğinize sağlık.. Efendimiz (s.a.v)'in ilk hutbesini vesilenizle dinleme ve indirme imkanına eriştim. Rabbimiz razı olsun.. Sacit Onan da güzel seslendirmiş.. Rabbimiz, ondan da ebeden razı olsun... Her sözü ile çağları aşan Efendimiz (s.a.v) sadece saadet asrında değil; Rahmetenlil- Alemin sıfatıyla ahir zamanda da şifa ve sözleriyle evrensel inşallah.. Selam ve Dua ile, Rabbimize emanet olunuz.
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 511
- Ödül
- 113
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
esselamün aleyküm
çok güzel bir paylaşımdı Ellerinize sağlık emeğinize sağlık...
Allahın rahmet ive bereketi üzerinize olsun...
bastığı kumların zerresine kurban olduğumun Güllerin Allemlerin efendisi yine titredi yüreğimin ince telleri
yine döküldü alnımdan inci terleri
yine gözümü buğuladı hasretiyle yandığım...
geçtiği yerlere kurban olduğum Salat ve selamlar olsun sana.....
bastığı kumların zerresine kurban olduğumun Güllerin Allemlerin efendisi yine titredi yüreğimin ince telleri
aliye_aliyeSelamün Aleyküm..
Vealeykumselam kardesim
cok özür dilerim cok geciktim cevap yazmada bende simdi gördum konularima bakarken sizin mesajinizi
hakkinizi helal edin lutfen kardesim
Allah Celle celaluh razi olsun
mir_erhanesselamün aleyküm
Vealeykum selam degerli kardesim
sizdende özür diliyorum hakkinizi helal edin az önce aliye kardesime aciklama yapmistim konularima bakarken sizin mesaj yazdiginizi yeni farkettim lutfen kusura bakmayin
Allah'u Teala'ya emanet olunuz.
AzizİslamPaylaşımları göremedim galiba benden kaynakalnan bir sorun ama yinede Allah razı olsun
degerli kardesim video yu ilk denememde yukleyemedim ikinci denememde ancak yukleyebildim belki o yuzden görememis olabilirsiniz..
selametle insaALLAH
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/50026-efendimizin-salallahualeyhivesellem-irad-ettigi-ilk-hutbe · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Peygamber Efendimizin(S.A.V.) Berat gecesinde Ettiği Dua ve Kurandan Sureler. . . Berat Kandili 5 cevap
- EFENDİMİZİN (S.A.V) TAVSİYE ETTİĞİ YİYECEKLER Hadis-i Şerif 5 cevap
- Peygamber Efendimizin(S.A.V.) Berat gecesinde Ettiği Dua ve Kurandan Sureler. . . Dini sohbet 3 cevap
- Hutbe: Örtünmenin Gerekliliği (Yasir Qadhi) Türkçe Altyazılı Islamda Kadının Yeri ve Önemi 6 cevap
- HAFTALIK HUTBE İslami Bilgi ve Kaynaklar 2 cevap
- iMAM HÜSEYİN (A.S)’IN 1.000'i AŞKIN SAHABE HUZURUNDA BUYURDUĞU HUTBE Ashab-ı Kiram (Sahabeler) 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.