Bana LutFen Cewap Verin :( aciLLLLL
923 görüntülenme · 8 yanıt
RE: Bana LutFen Cewap Verin :( aciLLLLL
kardeşim lütfen güzel sorular sorun ya.bu nasıl soru böyle..biraz soracağın sorualrı özenle seçin öncesinde de iyi düşünün..haram helal meselasini..lütfen..selametle..
kardeşim lütfen güzel sorular sorun ya.bu nasıl soru böyle..biraz soracağın sorualrı özenle seçin öncesinde de iyi düşünün..haram helal meselasini..lütfen..selametle..
Güler kardeşime katılıyorum.
guler yazdı:
Güler kardeşime katılıyorum.
''Allah bize kâfidir, o ne güzel vekîldir.Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl."
BEN DE KARDEŞİME KATILIYORUM.
guler yazdı:
BEN DE KARDEŞİME KATILIYORUM.
Sormuş Olduğunuz sorunun Cevabı : Orucunuz bozulmaz. Ama şunu düşünmek lazım. Farz olan bir ibadeti yaparken haram bir işi yapmanın oruca olan olumsuz etkisinide unutmamalısınız. bu vesile ile hak ile Batıl bir arada olamaz. Sizde bu konuda gerekli dikkati göstermelisiniz. ve yine Sorularınızı Lütfen Soru sorun bölümüne sorun.
Sormuş Olduğunuz sorunun Cevabı : Orucunuz bozulmaz. Ama şunu düşünmek lazım. Farz olan bir ibadeti yaparken haram bir işi yapmanın oruca olan olumsuz etkisinide unutmamalısınız. bu vesile ile hak ile Batıl bir arada olamaz. Sizde bu konuda gerekli dikkati göstermelisiniz. ve yine Sorularınızı Lütfen Soru sorun bölümüne sorun.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/4993-bana-lutfen-cewap-verin-acilllll · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Lutfen Sorularimi Cevaplayabilirmisiniz, Lutfen Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 9 cevap
- Ezanla Dalga Geçti o,Hadi tepki verin,verin ama NASIL!.. Dini sohbet 40 cevap
- ne olur bana bir fikir verin.ALLAH RIZASI İÇİN Görüş- Öneri- İstek 10 cevap
- Ne olur oğlumu bana verin! Edebiyat 6 cevap
- Kur'an'a geçtim bana bir kur'an verin Dini Hikayeler 5 cevap
- çikmazdayim Arkadaşlar Bir Akil Verin Bana Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 62 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.