bir Kedinin Feci Ölümü :(
3.088 görüntülenme · 34 yanıt
selamun aleyküm hülyacım
ödüm koptu var ya.açmakla açmamak arası gittim geldim ama gerçek olsa buraya koymassın diye düşünüp açtım.şükür ki gerçek değil.minik kedicik nasıl da rol yapmış.selametle rabbimize emanetsin
ödüm koptu var ya.açmakla açmamak arası gittim geldim ama gerçek olsa buraya koymassın diye düşünüp açtım.şükür ki gerçek değil.minik kedicik nasıl da rol yapmış.selametle rabbimize emanetsin
AFRA_NURselamun aleyküm hülyacım
Aleyküm Selam
:D banada abim izletti hiç izlemek istemedim çok korkmuştum...
Hayırlı Cumalar....
aminenurçok şirin teşekkürler
güzeldi;)
mektubat:) o ne tatlı birşey öyle ya.
abı_hayat
Ben bir şey göremedim....
Selamün Aleyküm Hayırlı Cumalar....abı_hayat canım şimdi bi daha bak görüntü yok ama link var :):a14:
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm Değerli Hülya ablam..
Emeğinize sağlık.. Verdiğiniz linkten ulaşılabiliyor inşallah, sorun olmadı.. İzleyebildik;)..
Tebessüm payımızı aldık.. Allah c.c razı olsun.. Kedicik sanırım seslere karşı önceden tahsil yapmış:).. Eğitilmiş olduğu anlaşılıyor..
Teşekkür ederiz paylaşım için..
Cuma'nız mübarek olsun ablam.. Selam ve Dua ile, Rabbimize emanet olunuz..
Emeğinize sağlık.. Verdiğiniz linkten ulaşılabiliyor inşallah, sorun olmadı.. İzleyebildik;)..
Tebessüm payımızı aldık.. Allah c.c razı olsun.. Kedicik sanırım seslere karşı önceden tahsil yapmış:).. Eğitilmiş olduğu anlaşılıyor..
aliye_aliyeSelamün Aleyküm Değerli Hülya ablam..
Aleyküm Selam Güzel Kardeşim Aliyem...
Allah celle celallüh razı olsun kediciği gerçekten güsel eğitmişler tebessüm etmenize vesile olduysam ne mutlu bana:a12: Hayırlı Cumalar canım Rabbime emanet ol Selametle :a14:
Allah celle celallüh razı olsun kediciği gerçekten güsel eğitmişler tebessüm etmenize vesile olduysam ne mutlu bana:a12: Hayırlı Cumalar canım Rabbime emanet ol Selametle :a14:
kedileri çok severim biran için gerçekten ölecek diye çok korktum ttalı şey nasıl numara yaptı ama:)saol kardeşim güzeldi...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/49883-bir-kedinin-feci-olumu · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.