.::gençlikte yapılan ibadet::.
6.869 görüntülenme · 58 yanıt
Esselamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve berekatühü :)
Allahü teala razı olsun Ayça kardeşim, emeğine sağlık çok kıymetli bir paylaşım olmuş. Kıymetli dualarınızı istirham ederim, selametle kalın..
Allahü teala razı olsun Ayça kardeşim, emeğine sağlık çok kıymetli bir paylaşım olmuş. Kıymetli dualarınızı istirham ederim, selametle kalın..
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekâtûhû vel mağfiratûhû
Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.
S.a.kardeşim.Rabbım sizden razı olsun.Çok güzel bir paylaşım,sağolasınız.Rabbım ölmeden önce ölenlerden eylesin bizi inşaallah.
Allahu Teala bir hadis-i kudsi de buyuruyor ki:
"Kaderime inanan, kitabim (olan Kurânin ahkâmin)a râzi olan, (taksim ettigim) rizkima ka*nâat eden ve benim rizam için (mesru olmay*an) sehvetini terkeden genç, benîm katimda bazi meleklerim gibidir." (Ilâhî Hadisler s. 26).
Rabbim bizleri bu gençlerden eylesin (amin)
"Kaderime inanan, kitabim (olan Kurânin ahkâmin)a râzi olan, (taksim ettigim) rizkima ka*nâat eden ve benim rizam için (mesru olmay*an) sehvetini terkeden genç, benîm katimda bazi meleklerim gibidir." (Ilâhî Hadisler s. 26).
Rabbim bizleri bu gençlerden eylesin (amin)
Ya Rahman!
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur
Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur
Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur
Su çorak gönlüme merhametini indir
Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir...
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur
Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur
Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur
Su çorak gönlüme merhametini indir
Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/49809-genclikte-yapilan-ibadet · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.