imkanınız olsa neler yapardınız??
3.197 görüntülenme · 40 yanıt
Imkanim olsa ay_ya kardeşim tabiislami bilgimde mukemmel olsaydı islamı anlatmak isterdim herkeze özellikle yabancı dil ögrenir yurt dışına cıkar özellikle afrikaya islami hizmetlerde bulıunurdum.sonra bir ögrenci yurdum olmasını isterdim.genclere yönelik islami programlar yapacam .....vs sonra kitap okuma salonu acmak isterdim ne biliyim okadar cok ki hayallerim saysam bitmez...:)
sevda hafız, post: 929273, member: 93709Imkanim olsa ay_ya kardeşim tabiislami bilgimde mukemmel olsaydı islamı anlatmak isterdim herkeze özellikle yabancı dil ögrenir yurt dışına cıkar özellikle afrikaya islami hizmetlerde bulıunurdum.sonra bir ögrenci yurdum olmasını isterdim.genclere yönelik islami programlar yapacam .....vs sonra kitap okuma salonu acmak isterdim ne biliyim okadar cok ki hayallerim saysam bitmez...:)
Şu an yurt dışına çıkıp islami hizmetlerde bulunan,çok güzel hizmet ler veren abilerimiz,ablalarımız var kardeşim,en azından bu kişilere maddi ve manevi destek verirsek,biz yapmış gibi oluruz inşallah :)
AY-YA, post: 928566, member: 59716imkanınız olsa toplum adına neler yapardınız??????
Kardeşim güzel bir konu seçmişsin Rabbim razı olsun.
Bende acizane
Amerika kıtasına
Moskova"nın ortasına
Yeşil Kıbrıs adasına
HAK YOL İSLAM yazardım
aşık74, post: 929577, member: 94448Şu an yurt dışına çıkıp islami hizmetlerde bulunan,çok güzel hizmet ler veren abilerimiz,ablalarımız var kardeşim,en azından bu kişilere maddi ve manevi destek verirsek,biz yapmış gibi oluruz inşallah :)
evet aşık74 kardeşim zaten o insanlara gıpta ediyorum keşke benimde imkanım olsa diyorum onlar gibi yapabilsem.inşallah okişileree maddi mnevi destek verenlerden oluruz.yorumunuz için cok teşekkür edderim.selam ve dua ile kalın
S a.Sevda hafız kardeşime katılıyorum,imkanlarım olsa bende aynı şeyleri yapmak isterdim,İnşaallah Rabbım size o imkanları verirde sizde gerçekleştirirsiniz.
Kur'ana sevdalıS a.Sevda hafız kardeşime katılıyorum,imkanlarım olsa bende aynı şeyleri yapmak isterdim,İnşaallah Rabbım size o imkanları verirde sizde gerçekleştirirsiniz.
a.s hocam amiin inşallah rabbim nasib eder.sizede nasib etsin hocam insallh.her şey gönlüzce olsun.
Ammmmmmmmmmmin Sevda hafız kardeşim.Rabbım cümlemizi bu güzel Dinimize hizmetkar eylesin,bütün gücümüzü,kuvvetimizi,servetimizi bu uğurda harcamayı nasip eylesin inşaallah.
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
Her mahalleye cami yaptırmak,3 tane kız çocuğum olsa hafız edip islam mücahidi olarak yetiştirmek...
Rabbim nasip etsin inşallah...
Kur'ana sevdalıAmmmmmmmmmmmin Sevda hafız kardeşim.Rabbım cümlemizi bu güzel Dinimize hizmetkar eylesin,bütün gücümüzü,kuvvetimizi,servetimizi bu uğurda harcamayı nasip eylesin inşaallah.
amiiin.amiiin.amiiin.:a21:
RavzadakinurunkölesiHer mahalleye cami yaptırmak,3 tane kız çocuğum olsa hafız edip islam mücahidi olarak yetiştirmek...
maşallah ravzacım inşallah rabbim sana dilediklerini nasib eder.buarada hemen kalkıyorum senin için teshih cekmeye.:)ya ben bu siteye girdimmi kopamıyorum güya senin niyetini ögrenip hemen cıkacaktım.:a12:
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
sevda hafızmaşallah ravzacım inşallah rabbim sana dilediklerini nasib eder.buarada hemen kalkıyorum senin için teshih cekmeye.:)ya ben bu siteye girdimmi kopamıyorum güya senin niyetini ögrenip hemen cıkacaktım.:a12:
Aaaa bak hala oturuyo ,cezalısın çok icten dualar edeceksin tamam mı :a03:
Peygamber efendimizi vesile koy,Cuma gününü vesile koy,çok çok içten dualar hadi bakalım :a12: takip etcem bakalım hala siteye yazı yazıon mu diye kalk hadi :P
Peygamber efendimizi vesile koy,Cuma gününü vesile koy,çok çok içten dualar hadi bakalım :a12: takip etcem bakalım hala siteye yazı yazıon mu diye kalk hadi :P
Her mahalleye cami yaptırmak,3 tane kız çocuğum olsa hafız edip islam mücahidi olarak yetiştirmek...
Ravzadakinurunkölesi kardeşim!Rabbım sizin dileklerinizide kabul etsin inşaallah.Efendimizin müjdesini duydunuz maaşaallah kısa yoldan cennete ne güzel bir düşünce maş.
Ravzadakinurunkölesi kardeşim!Rabbım sizin dileklerinizide kabul etsin inşaallah.Efendimizin müjdesini duydunuz maaşaallah kısa yoldan cennete ne güzel bir düşünce maş.
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Kur'ana sevdalıHer mahalleye cami yaptırmak,3 tane kız çocuğum olsa hafız edip islam mücahidi olarak yetiştirmek...
Cüppeli hocam derki hep,dünyaya aklınız maşallah çok çalışıyo,Ahiret uyanığı olun Ahiret!!! Artık uyanmanın vakti geldi de geçiyor bile...Allah c.c. kabul buyrsun duamı inşallah...
RavzadakinurunkölesiAaaa bak hala oturuyo ,cezalısın çok icten dualar edeceksin tamam mı :a03:
tamam kızma yaaa hemen kalkıyorum birazdan gelir yazarım cektim diye olurmu:)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/49726-imkaniniz-olsa-neler-yapardiniz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.