27 şubat askerim
4.585 görüntülenme · 39 yanıt
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.268
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.171 mesaj
Selamünaleykum...
Selamünaleykum...
Selamünaleykum...
zamanamaz, post: 928557, member: 59716Sevgili dostlar 27.02.2009 vatani hizmetimi yapmak üzere samsun a gidiyorum ve dualarınızı bekliyorum allaha emanet olun
Allah CC. hayırlı teskereler versin şimdiden kardeşim...
Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir askerlik dilerim...
Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir askerlik dilerim...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
selamünaleyküm askerimiz...
Allaha emanet olun tüm mehmetçiklerle beraber hayırlı teskereler şimdiden...
şehitler ölmez, vatan bölünmez...yolunuz açık olsun..hayırlısıyla gidip gelin inşaALLAH..
selam ve dua ile kalın...
Allaha emanet olun tüm mehmetçiklerle beraber hayırlı teskereler şimdiden...
şehitler ölmez, vatan bölünmez...yolunuz açık olsun..hayırlısıyla gidip gelin inşaALLAH..
selam ve dua ile kalın...
zamanamaz, post: 928557, member: 59716Sevgili dostlar 27.02.2009 vatani hizmetimi yapmak üzere samsun a gidiyorum ve dualarınızı bekliyorum allaha emanet olun
maşallah ne güzel böyle bir görevle şereflenmek güle güle git gel kardeşim. Allaha emanet ol.
Allah yar yardımcınız olsun bütün mehmetçiklerimize inşallah allah sizi ailenizden sevdiklerinizden ayırmasın inşallah allaha amanet olun selametle gidin selametle gelin inşallah a.e.o
benim abimde asker ALLAH abime sana ve vatani görevini yapan tüm askerlere hayırlı teskereler almayı nasip etsin annelerin gözü arkada kalmasın inşallah canı gönülden aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..... kardeşim kal selametle
89/1 Piyade Çvş, Allah'a Emanet Olunuz
Selam ve dua ile
Selam ve dua ile
Unutma..!!
Türk Evladı O'dur ki
Ezan Sesi Duyulan
Yurdu Olan Toprağı,
Ana Irz'ı Bilerek;
Yad Ayağı Bastırmaz
Bir Yabancı Bayrağı Hiçbir yere ASTIRMAZ.
Türk Evladı O'dur ki
Ezan Sesi Duyulan
Yurdu Olan Toprağı,
Ana Irz'ı Bilerek;
Yad Ayağı Bastırmaz
Bir Yabancı Bayrağı Hiçbir yere ASTIRMAZ.
"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,
inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"
B)
selamun aleyküm sağlıcakla gider ve gelirsin inşaALLAH RABBİM yar ve yardımcın olsun RABBİM bütün mehmetçikleri korusun(amin)
selamün aleykümkardeşim güle güle git rabbim hayırlı teskereler versin inşallah zor bi süreç askerlik ya hele birde bekleyenin varsa allah kolaylık versin hayırlısı ile gidip dönmeyi nasip eylesin rabbim.Ben bekledim içi ii biliyorum allah a emanet ol
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/49725-27-subat-askerim · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.