gazzede ki kardeşlerinle konuşmak istermisin??
2.223 görüntülenme · 22 yanıt
evet yıllarca filitine destek olduk ama mahmut abbas kıbrıs rum kesimi ziyaretinde ne dedi.
- kıbrıs rumlarının haklı isyanına ortak oluyorum ve sonuna kadar destekliyorum. dedi
- bize düşen şimdi ney. one minute okey'dir.
- kıbrıs rumlarının haklı isyanına ortak oluyorum ve sonuna kadar destekliyorum. dedi
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Ödül
- 36
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj
serefsizimgercek, post: 1237093, member: 82440evet yıllarca filitine destek olduk ama mahmut abbas kıbrıs rum kesimi ziyaretinde ne dedi.
kardeş burda mahmut abbas ve onun taifesini destekleyen yok..mahmut abbas işbirlikçi mürteddir.
ben şahsen hamasıda desteklemiyorum ben Filistinli halkı desteklerim onların yanında olurum onların acıları bizimde acımız onları sevinci bizimde sevincimizdir.Çünkü müslüman müslümanın kardeşidir..Onlar bizim kardeşimiz...Biz ıkrçı değiliz sadece türk müslümanlarını düşünelim.
Ancak müslümanlar kardeştir ayeti gereği.Hangi ırktan soydan soptan olursa olsun kim müslümansa o benim kardeşimdir...Kafirlerin siyasetleri gereği ben müslüman kardeşimle bağımı kesemem.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/49720-gazzede-ki-kardeslerinle-konusmak-istermisin · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Çok Konuşmak Dostluğu Bozar,Luzumsuz Konuşmak Ayıpları Açar Nasihatler 19 cevap
- Gazzede alışveriş merkezi vuruldu Boykot 1 cevap
- Bir dilim kek istermisin...? Genel Konular 8 cevap
- 40 milyon sevap kazanmak istermisin? Dini sohbet 6 cevap
- Sitemizde Bayramlaşma Başlıyor..!Bu halkaya sende katılmak istermisin? Kutlama ve Tebrik Mesajları 44 cevap
- Müjde...YÜZDE 63 GAZZEDE SAVAŞMAK İSTİYOR Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 23 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.